Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szryniek

techno czy metal ???

Polecane posty

Gość Pedro Rizzo
wolę Gosię Andrzejewicz, ale próbuj dalej :classic_cool:

Gość Pedro Rizzo
moorland - no przeca mówimy tu o własnych gustach. więc dla mnie to są nudy na pudy.

Gość o boże o matko boska
"by daleko nie szukać np najnowszy singiel feel" o jezus maria, przecież feela nie da się słuchać :o

Pedro - ale to nie zarzucaj na siłę bycia epickim. Jak wszyscy - chcą zarobić, a że mają ku temu środki...

Gość Pedro Rizzo
nie zarzucam bycia epickim, tylko chęć dążenia na siłę do tego. co do kwestii zarabiania to nie wiem o co Ci chodzi. rozumiem, że wstrzelili się w target i na tym jadą, spoko

Gość p.t.
porownywanie dwoch nurtow muzycznych jest jak porownanie dwoch potraw. kazdy lubi co innego. osobiscie przychylam sie do obu! a jak!

Gość bążur
Metal :)

Pedro - ale czemu nie mięliby by by coraz lepsi. Nie każdy lubi prostą muzykę, są tacy którzy właśnie taką przesadzoną muzykę lubią. Skoro można grać to co się lubi i jeszcze na tym zarabiać to dlaczego nie.

Gość Pedro Rizzo
a czy ja mówię, że nie? niech sobie grają...ale wyznacznikiem bycia lepszym jest komplikowanie i wydłużanie utworów do przesady?

Gość ania12333213321323
z dwojga złego matal. najbardziej to rock

a kto mówi o byciu lepszym. Chociaż technicznie rzecz biorąc żeby tak zagrać trzeba być dobrym...:P

Gość Pedro Rizzo
przecież Ty napisałaś "czemu nie mieliby być coraz lepsi"

Te długie solówki zwykle są po to, żeby właśnie zaprezentować swoje umiejętności. Sama dlugość nie jest wyznacznikiem, ale jakość owszem.

Gość ania12333213321323
ale lubie w sumie rozna muzyke tzn pop , r&b czasem , wlasnie rock ,ale glownie starszy np the doors . techno (chyba ,ze w klubach to ujdzie tak do tanca)i hip-hopu nie lubie szczegolnie polskiego hip-hopu choc moze ze 2 piosenki mi sie nawet spodobaly.lubie polski rock alternatywny np Kazika. natomiast nie lubie polskiego rocka z lat 80-tych

Gość Pedro Rizzo
ach to Ty mówisz o samych solówkach, ja myślałem, że ogólnie o tej rozdętości utworów...co do solówek, to się nie znam, nie mam żadnego wykształcenia muzycznego, po prostu na ucho, albo coś mi się podoba, albo nie

Gość Pedro Rizzo
"natomiast nie lubie polskiego rocka z lat 80-tych" zdecydowanie najbardziej wieśniacki typ muzyki, to już arabskie disco w stylu "Tu Luk" jest lepsze

Gość ania12333213321323
albo lubie Marlene Dietrich mimo ,ze to stare utwory ,albo Olivie Newton John i Johna Travolte i wlasnie muzyke lat 70-tych , albo 80-tych tez czasem tylko ta amerykanska ,a nie POlska

Gość myszaaaaaaaaaaa
żadne. Wszystko oprócz tych dwóch, choć w ogóle techno z metalem nie porównuj, bo metal ma choć coś wspólnego z muzyką, a techno nic.

Gość chyba odwrotnie
"żadne. Wszystko oprócz tych dwóch, choć w ogóle techno z metalem nie porównuj, bo metal ma choć coś wspólnego z muzyką, a techno nic." :D

Gość gość
Black metal moc i sila demona techno j***c religie

Gość Wiessniaq
ja tam wole disco polo alkoholo