Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia91

odstawienie anty a...

Polecane posty

hej , jestem 9 dni od momentu odstawienia Cilestów , i chciałam zapytać czy to normalne że już po przyciśnieciu piersi , wydobywa mi się wydzielina z sutków ? Czy to nie za szybko na takie objawy o.O i jeszcze mam pytanie odnośnie miesiączkę, bo właściwie anty brałam po to by nie mieć strasznych boli , wymiotów podczas @ i teraz ciekawa jestem czy one wrócą? Po jakim czasie? wogóle ile jeszcze czasu będą działać we mnie tabsy ? :)

wydzielina z sutków nigdy nie jest normalna, no chyba że jesteś w ciaży, idź do lekarza z tym, być może masz za wysoką prolaktynę tabletki anty działają doraźnie, one nie leczą bóli miesiączkowych, po ich odstawieniu najprawdopodobniej wróci stan sprzed brania tabsy już nie działają, czas ich półrozkładu w organizmie to 36 godzin, po tym czasie niebrania tabletek jest już "czysta" z hormonów

problemy z hormonami miałam zawsze , a raczej z hormonem 'testosteronem' , prolaktyne miałam w normie, ale po odstawieniu anty napewno się wiele zmieniło :( fuck.. ktoś jeszcze coś powie.??

ciąże raczej wykluczam, ale nigdy nie wiadomo..więc pozostaje mi wizyta u gina. Oby wszystko było ok .