Klaudia91 0 Napisano Listopad 19, 2011 hej , jestem 9 dni od momentu odstawienia Cilestów , i chciałam zapytać czy to normalne że już po przyciśnieciu piersi , wydobywa mi się wydzielina z sutków ? Czy to nie za szybko na takie objawy o.O i jeszcze mam pytanie odnośnie miesiączkę, bo właściwie anty brałam po to by nie mieć strasznych boli , wymiotów podczas @ i teraz ciekawa jestem czy one wrócą? Po jakim czasie? wogóle ile jeszcze czasu będą działać we mnie tabsy ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 19, 2011 wydzielina z sutków nigdy nie jest normalna, no chyba że jesteś w ciaży, idź do lekarza z tym, być może masz za wysoką prolaktynę tabletki anty działają doraźnie, one nie leczą bóli miesiączkowych, po ich odstawieniu najprawdopodobniej wróci stan sprzed brania tabsy już nie działają, czas ich półrozkładu w organizmie to 36 godzin, po tym czasie niebrania tabletek jest już "czysta" z hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Listopad 19, 2011 problemy z hormonami miałam zawsze , a raczej z hormonem 'testosteronem' , prolaktyne miałam w normie, ale po odstawieniu anty napewno się wiele zmieniło :( fuck.. ktoś jeszcze coś powie.?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Listopad 20, 2011 ciąże raczej wykluczam, ale nigdy nie wiadomo..więc pozostaje mi wizyta u gina. Oby wszystko było ok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Listopad 20, 2011 up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Listopad 20, 2011 :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach