Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia177

Paraliż senny?

Polecane posty

Witam. Miałam tej nocy to samo. ; ( . Otwieram oczy i nie mogę się poruszyć. Miałam tak już 2 raz. Tylko jak paraliż minął zaczęłam się w dziwny sposób kręcić w kółko obok filara w pokoju i nie mogłam przestać ... poszłam do pokoju obok do mamy i przeszło . położyłam się u niej w pokoju ale i tak spałam w takiej dziwnej pozycji. Potem obudziłam się u siebie w pokoju. I zapomniałam dodać Że wydawało mi się że jakaś bardzo niska kobieta stoi nade mną, jeszcze jak byłam w tym paraliżu sennym...

Gość lu ne
mam tak od lat, czasem co noc, czasem przez miesiące zero ataków, to nieprzyjemne ale chyba nic się nie da z tym zrobic

Ale śmieszne. naprawde... ciekawe co zrobisz jak ciebie to spotka.. to nie jest żadne opętanie

Gość erewtrer
zapewne masz swiadomo śnienie - poczytaj o tym na necie , bedzie umiała kontrolowac swoje sny itp paralizu idzie uniknac , cwiczyłam to wiele razy ale nigdy sie nie udało a ty zapewne nieswiadomie to zrobiłas

też to przeżyłam kilka razy. połowie populacji się to przytrafia, nie wiem skąd ta panika :O

Gość theimmortalmusic
spotkało mnie moja droga i nie śmieje sie.

no tam dwa razy mi się ta sama odpowiedz wysłała. przepraszam. ;) No to wgl fajnie że nie tylko mi się to przytrafia. A wy też kogoś widzicie. ?