Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cnotka22l

zostane cnotka do KONA ZYCIA

Polecane posty

Gość Cnotka22l

szukam i szukam nikomu nie zależy juz na miłość a ja chce miłego ,pracowitego,zadbanego i zeby poczekał z seksem jak ja zrozumiem ze mnie kocha który będzie dla mnie delikatny no poznałam juz tylu panów szczerze mogła bym napisać książkę o tm co gadacie jacy wy jesteście samotni i wogule a na 1 radce juz mi sie do majtek dobieracie bozzzeee... zwątpiłam ze milosc istnieje cały swiat opiera sie na dupie! mylę sie czy nie!!!

Ha, przynajmniej wiesz jakie to uczucie, kiedy Ci się ktoś do majtek dobiera. Ja umrę dziewicą i nawet tego nie doświadczę.

Gość Cnotka22l
ja odmawiam takim przypadka odrazu albo mam zwyczaj oblewania ich sokiem przewaznie jak sie do mnie dobieraja nalewam im sok pomaraczowy na głowe i znikam .Ja bym chciała z milosc a tu miłosci nie ma a z byle kim zeby tylko było to nie to samo:(

Gość qwerty2312
a ja mam 21 ni tez nigdy tego nie robiłaam. Mogę się oddać facetowi który mnie będzie kochał szczerze i prawdziwie a ja jego.

Gość Panna Minus
a jesli zadek pan nie jest godny tego zeby byc jej facetem po wszyscy tylko seks na 1 radce . dobrze dziewczyna pisze znam to... sprzedam Lg kp 500 tanio 150zl lekko porysowany ekranik jak cos e-mail kleopatra1813@wp.pl

I sa jeszcze na swiecie konkretne dziewczyny z charakterkiem :) Uwierzcie ze sa faceci ktorzy sa wstanie poczekac na ten moment ... jezeli kobieta jest ladna i ma fajny charakter oraz jest osoba przy ktorej facet sie nie nudzi to jest warta kazdego czasu ...

Gość Cnotka22l
to ja juz trace wiare albo oni mnie mijaja jakos nawet w pracy mam propozycje seksualne boze.. nie jestem jakas seks bomba poprostu jestem zwykła dziewczyna!!! waga 60 kg przy wzroscie 175?

fsfses - ty chyba pracujesz ze mna ? hehheh decha w deche slowa mojego kolegi z pracy :) I jeszcze jedne jego slowa : "kobieta jak zaba - poruchac i do wody" hehhe Oczywiscie ja tak nie mysle ... poprostu wzielo mnie na male zarty :)

Gość Cnotka22l
nie wolno tak pisac sio mi stad ...

Troszke dystansu do siebie nie zaszkodzi ... nie wszystko mozna brac na powaznie

Gość Cnotka22l
we mnie czy tak w kims innym?