Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pracodawca

Jaki powinnam zaproponowac zarobki na stanowisko sekretarki?

Polecane posty

Gość jestem pracodawca

Otowrzylam niewielka firme jakis czas temu. Do tej pory nie zatrudnialam zadnej sekretarki, bo nie mialam tylu zlecen. Niestety troche sie zmienilo, firma sie rozkrecila:) no i potrzebuje dodatkowej pary rak do pomocy. Dziewczyn duzo wyslalo cv,niektore nawet byly na rozmowie u mnie, ale na pytanie o zarobki nie wiem co powiedziec, ile zaproponowac. Praca jest od godziny 9 do 16. Wymagam wyksztalcenia sredniego i znajomosci jezyka angielskiego i niemieckiego (choc ten drugi nie jest konieczny, ale jest atutem). Zakres obowiazkow to odbieranie telefonow, umawianie klientow, pomoc przy organizacji wiekszych spotkan, czasami w gre tez wchodza wyjazdy za granice. Powiedzcie ile zaproponowac moge takiej sekretarce? Dodam, ze praca w miescie wojewodzkim.

Gość JANUSZEK.....
3 000 netto

Gość myślę że 2000 na rękę
to minimum

Gość kasiaTussk
3500 na ręke

Gość jestem pracodawca
powaznie 3000zl?! To sporo, ja myslalam zeby na reke dac 1500-1800zl, ale ze nie jestem pewna to dlatego wolalam sie dowiedziec. Oczywiscie przewidywalabym podwyzke po okresie probnym.

Gość plaska jak decha
2500 zł

Gość marffomana
1500 na rękę plus premia żeby zmotywować do pracy i dodatki w przypadku wyjazdów za granicę.

Gość plaska jak decha
pewie przy 1800 znajda się chetnę, bo w sumie duzych wymagan nie masz... średnie i angielski to podstawa

Gość zależy jakie miasto
jak małe to moze sie sie uda 1800 na ręke jak większe to 2 000 na reke co najmniej mogłas sie pytac na rozmowie ile by chciały zarabiac, teraz wielu pracodawców pyta o to

Gość mamuska mama
wymagasz znajomosci 2ch jezykow, wyjazdy zagraniczne itd; 2500 netto

Gość zależy jakie miasto
misata wojewódzkie tez są różne co innego taki rzeszów a co innego poznan

Gość yhn
1500 to sie w kfc zarabia glupia babo oczekujesz nie wiadomo czego a chcesz placic grosze daj 1500 to cie sekretarka zostawi z dnia na dzien jak dostanie lepsza oferte 2000 tys netto to podstawa plus czasami fundusz reprezentacyjny

Gość jestem pracodawca
nie wymagam znajomosci 2 jezykow, niemiecki nie jest wymagany, ale moze byc atutem. Za wyjazdy za granice bylaby premia oczywiscie. To myslicie, ze 2000zl bedzie w porzadku?

Gość hjklghjk
ta w kfc, ale kazdy chce pracowac w biurze, przegladalam jedno z ogloszen na pracownika biurowego zasady podobne jak u autorki i chetnych bylo 1800, serio. mysle ze jak dasz 1600 bedzie ok :) ludzie potrzebuja pracy. gdybym mieszkala tam gdzie autorka to poszlabym i za 1100 netto.

Gość marffomana
Ja z pocałowaniem reki bym brała i ciężko pracowała. Szkoda, że w moim mieście nie ma takiej oferty.

Gość ja bym pracowala ciezko
i sumiennie, przyjmij mnie prosze... nawet za tysiaka

Gość nie słuchaj ich, nie wiem
czy oni z ksiezyca nie spadli. ludzie to nie jest fiz praca i wymagane jest srednie wksztalcenie, ludzie z wyzszym pracuja za mniejsze pieniadze. rynek pracy jest tak ubogi, ze naprawde nie ma w czym wybierac. 1500 netto bedzie ok

Gość jestem pracodawca
no to teraz juz sama nie wiem. Moze jednak zostane przy tych 1800zl to taka wyposrodkowana chyba suma

Gość fx2fx
Po co sekretarce wyjazdy zagraniczne???? Kompletnie nie rozumiem :(

Aż żal czytać.. Łał, to przez WAS jestesmy drugimi chińczykami! Zdolnymi pracować za grosze.. 1100? 1500? Ludzie! Szanujcie sie! Pracodawco, bądź człowiekiem, 2000 zl netto to minimum... Za 1500 zl po opłaceniu mieszkania czlowiekowi nic nie zostaje...

Acha, to że ludzie potrzebują teraz pracy i pójdą robić za 1000 zl to nie znaczy, ze pracodawca ma to wykorzystywać. Jeśli to robi to jest zwykłą świnią, a Wy tu jeszcze mówicie, ze 1500 zl wystarczy... sami pod sobą dołki kopiecie...

Gość nie przesadzacie troche
pewnie, ze fajnie by bylo tyle zarabiac ale gdzie sekretarka zwykla tyle zarabia. U nas osoba zatudniona na stanowisku glownego specjalisty zarabia 2000 :P

Gość jestem pracodawca
sekretarce moze nie potrzebny wyjazdy, ale mi tak i czasami chcialabym ja zabierac ze soba, do pomocy po prostu

Gość fx2fx
Na Twoim miejscu poważnie bym się zastanowił nad zatrudnianiem ludzi :( Ściągniesz na siebie same kłopoty.

ale autorka mowi, ze praca jest w miescie wojewodzkim. W duzym miescie pracownik biurowy ze znajomoscia jezyka zarabia wlasnie około 2000 zł. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie zycie jest drogie zwłaszcza w duzym miescie, a wynajem mieszkania to juz koszmar :/

Gość modelka
Ja chce zostać asystentką ale prezesa zarabiać 3000 ;) i:) mam zajebistą figurę , mam nadzieję,że moje marzenie sie po studiach spelni

2000 to ja proponuje parobkowi w gospodarstwie, a i tak chetnych nie ma, a niby takie bezrobocie ,a ludzia sie nie chce robic

Gość hanka<=mostowiak
pewnie żeruj na tym ze ludzie sa zdesperowani i nie maja pracy :( utrzymalabys rodzine za 1500zł? :(

Gość fx2fx
Sama widzisz jakie są komentarze. Zatrudnisz i zostaniesz złodziejem i krwopijcą. Zatrudnić jest bardzo łatwo, trudno jest zwolnić :(