Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

Kto wygra TOP MODEL 2 ?

Polecane posty

Gość a jakby zaproponował Ci np
moim zdaniem ta laska z grzywką co mówiła, że kiedyś się jąkała (kuźwa jak ona się zwie?) jest najlepsza

Gość ygrtvhfch
ania, chociaż najbardziej do tego zawodu pasuje honorata albo joasia

Gość gfhb
Michalina wcale mnie nie przekonuje jako modelka. W programie są lepsze dziewczyny, ale rzeczywiście przez szum wokół jej osoby może wygrać.

Gość ...ot..co...
mam nadzieje, ze honorata. michalina jest w programi tylko dlatego ze ma "historie", anka tak samo, a olga nie ma twarzy modelki

Gość ...ot..co...
zapomnialam o joasi, no to mam nadzieje, ze joasia wygra. ale i tak najwieksza wygrana jest juz magda roman. musi sie tylko nauczyc wyslawiac i zrobi kariere

Gość weronikkkkaaaa;;;;;;;
zobaczycie, że wygra anka:-)

Gość gfhb
Moim zdaniem najlepsza jest joasia, tylko strasznie leniwa jest była zbyt pewna siebie ale super wychodzi na zdjęciach, Honorata też się nadaje poprzez swoje orginalne rysy, Ania to taka opowieść jak dla mnie jak dążyć pomimo wszystko do swojego celu, ale jest przy tym irytująca, olga w sumie ładna dziewczyna ale zbyt pewna siebie

Gość sajgonkaaaa:P
wygra ta blondyna brzydka zobaczycie

Gość sajgonkaaaa:P
honorata ma na imie

Gość etrerr
olga jest sliczna ale nie nadaje sie na modelke niestety dorota byla ladna ale tez nie na modelke oliwia byla piękna ale kompletna kloda z niej

Gość weronikkkkaaaa;;;;;;;
a jak było w poprzedniej edycji?też raczej nikt nie dawał szans paulinie a wygrała...

Gość jaaa aaa aaaaaa
chciałabym, żeby wygrała Honorata, ale podejrzewam, że znowu wygra "szara myszka" Ania Bałon :O

Gość a moim zdaniem najładniejsza
była Dorota i co z tego, że nie mieści się w rozmiar 36 kurde ile kobiet jest takich jak ona no nie? A ta cała ania to jakiś dzieciak wypowiada się tak, że śmiać mi się chce... I bierze wszystkich na litość, bo ona kiedyś była gruba i brzydka

Gość a moim zdaniem najładniejsza
była Dorota i co z tego, że nie mieści się w rozmiar 36 kurde ile kobiet jest takich jak ona no nie? A ta cała ania to jakiś dzieciak wypowiada się tak, że śmiać mi się chce... I bierze wszystkich na litość, bo ona kiedyś była gruba i brzydka

Gość modelka
Michalina jest bo to jest polska i uzalamy się nad losem takich ludzi-.- anka jest pusta i jest beka

Ale na litość to one wszytskie ludzi biorą :) Ania i oliwia były kiedyś grube, joasia sie jąkala, dorota to samotna, porzucona matka no i michalina to już sami wiecie...... :p

Gość heh a co dokładnie było
z tą michaliną, bo nie oglądałam pierwszych odcinków

Gość martinnnne82
najpaskudniejsza jest joanna!! rany mnawet w mojej okolicy nie ma takich straszydeł, pozostałe oprócz michaliny to fajne duupencje

Gość szz
Ja bym typowała Joanne. Michalina podobno ma penisa, urodziła sie z żeńskimi i męskimi narządami, chyba dlatego jako jedyna miała nagie zdjęcie tyłem

Olka jest według mnie najładniejsza z tych wszystkich ale jakaś taka pucułowata, ale ładna. Ale były dużo ładniejsze i dużo ciekawsze.