Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

Kto wygra TOP MODEL 2 ?

Polecane posty

Gość kulabakulka
Ja wyślę sms na Michalinę i to wcale nie przez szum

Gość kulabakulka
bo nie jest banalna

Mi się wydaje że niestety wygra Michalina przez to całe zamieszanie to będzie taki gest tolerancji że niby obojnacy czy kim ona tam jest też mają prawo do spełniania swoich marzeń. Nie miałabym nic przeciwko gdyby ona była ładna i zgrabna. Ale tak nie jest. Jest tylko w tym programie dlatego że kiedyś była Michałem. Denerwująca też jest Ania Bałon ciągle tylko płacze i się wzrusza. Sierotka Marysia stylizuje się na drugą Papierską i myśli że dzięki temu wygra. Honorata ma strasznie brzydką cerę. Na zdjęciach wychodzi jeszcze do przyjęcia ale w TV to klęska. Asia jakaś taka krzywa jest na twarzy. Nic specjalnego i ta jej górna warga i dziąsła jakieś takie dziwne. Co do Olgi pisałam już wcześniej. To tyle. Najlepsza jak dla mnie była Oliwia i zdania nie zmienię. A i lubiłam też Dorotę:)

Gość a moim zdaniem najładniejsza
dorota odpadła... Ale jak wygra ania to skończy jak paulina chwilę po wygranej wszyscy o niej zapomną... Te dwie laski co były z nią we finale są teraz są zapraszane na kartgogi itp, a ona biedna chorowała i nie chodziła... Żal no nie