Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123456789

przesadzam ??

Polecane posty

Autorko.Myślę, że on nie myśli poważnie o waszym związku. Skoro są religijni to on mówi abys usunęła ciąże? Zastanów sie co byś zrobiła mając maleństwo na rekach zostawiła byś je dla niego?? bo wydaje mi się ze on nie jest tego wart po przeczytaniu tego co napisałaś.

Gość zawsze można wpaśc no chyba
że se facet utnie jaja :o kuźwa

Haha, opowiedz to mojej koleżance, która zażywała tabletki, a teraz jest szczęśliwą mamusią. Przypadki chodzą po ludziach - grunt to dobrać sobie partnera, z którym żaden przypadek niestraszny.

Gość ania123456789
Jak mam to zakonczyc? Jaki powod podac? Nie wyobrazam sobie tej rozmowy.. Szczegolnie ze on jak narazie jest w Anglii a ja nie chce konczyc tego przez skypa;/ Poczekam az sie odezwie. Zobaczymy co powie. Czy sie wytlumaczy? A moze nadal bedzie zly NA MNIE o to ze smialam cokolwiek od niego wymagac.. ehh ;/

Gość w ANGLII???
To juz znamy powod jego zachowania. Ma inna. Ot co

Gość jedz do niego i pogadajcie
albo zakoncz to telefonicznie. Po tym co ci powiedzial nie zasluguje na inne potraktowanie!

Dlaczego ty się go tak boisz?? Nie rozumiem tego! to on by cię skrzywdził rozkazując abyś usunęła ciąże. Żaden normalny facet by tego nie zrobił;/ powód?? nie musisz mu się tłumaczyć jeśli chcesz powiedz ze nie jestes na to gotowa tak jak on na dziecko powiedz ze go nie kochasz cokolwiek bo wasz związek nie ma sensu;/ Każdy ma prawo do Zycia

Gość ania123456789
Mieszka. Ja planowalam do niego zjechac po studiach. Koncze w czerwcu. Z tego co widze nie ma jednak co planowac...

Gość maminsynekkkkkkkkkkkk
On sie nie przejmuje toba tylko tym co pomysla o nim rodzice czy inni ludzie. Skoro cie nie kocha to nie rozumiem po co chce to kontynuowac? Szczegolnie ze mieszkacie tak daleko od siebie ?

Gość dDada
nie zmuszła go i co? i po 5 latach się rozeszli. dupek i tyle. mnie takie coś by bardzo zraniło i bym go zostawiła. on by co najwyżej placił alimenty, a Twoje życie wywaliłoby się do góry nogami. on by znalazł inną, Ty byłabyś "panną z dzieckiem", a takiej trudniej o miłość.

Popatrz na to obiektywnie. bo jak dla nie nie ma tu przyszłości, Pomyśl, że za rok jeśli wpadniecie on cię zostawi wtedy będziesz sobie pluć w twarz dlaczego tego nie zakończyłaś....

Gość ridiculous !!!!!!!!!!!!!
Ten facet nie jest cb godny dziewczyno. Tylko jedno mu w glowie ale zeby pomyslec co by bylo gdyby to do tego juz glowy nie mial. 'Cieszmy sie chwila' ''a jak beda jakies klopoty to sie moge zawsze ewakuowac'' tak ? to jego motto zyciowe?

Gość dDada
poza tym 3olatek przejmujący się opinią rodziców? wciska Ci bajki. nie kończ tego, po prostu nie traktuj go poważnie i spotykaj się z innymi. jak spyta co się stało, powiedz, że dziwisz się, że nie rozumie, miej godność. po takich słowach naprawdę nie warto z nim być. imponuje Ci, bo jest starszy, ale pomyśl, że może jest też zbyt głupi lub zbyt chamski, by mieć rówieśniczkę. taka reakcja mogła też faktycznie wynikać z tego, że nie spotyka się tylko z Tobą. nie może wytrzymać w Anglii bez seksu np. odpuść go sobie. jest wielu bardzo fajnych facetów. facet, który jest ok, nawet gdybyście poszli do łóżka po 1 miesiącu znajomości i mialabyś obawy, że wpadliście nie zachowalby się tak jak on! nie martw się, wspieram Cię! :)

Gość ania123456789
Dziekuje wam za pomoc;* Jak sie w koncu odezwie to z nim pogadam powiem jak bardzo mnie zawiodl.. Tylko caly czas chodzi mi po glowie jak on mi potrafil opowiadac ze ma juz swoje lata, ze pasuje mu sie ustatkowac, ze jest najstarszy z braci i powinien im dac przyklad.. itp itd.. a jak przyszlo co do czego to zareagowal jak zareagowal.

Gość hehehehehehehrrr
przynajmniej mogl udawac ze wszystko ok dopoki nie zrobisz testu a tak spalil sie nim jeszcze mu oznajmilas ze wynik byl negatywny heheh, jakis kretyn

Gość niezle bajki
ci wciskal. ustatkowac sie ? jak sie osral gdy go zapytalas 'co gdyby'?

Gość virtuvon
on w angli ty tu robi cie w jajo ile razy on przyjezdza? przyjezdza pobzykac bo inaczej tego nie widze on przyjezdza konkretnie do ciebie czy przy okazaji zalatwienia jakiejs sprawy?

Gość dDada
chyba ściemniał. nie czekaj aż on się odezwie. poza tym co to ma znaczyć, że czekasz aż do Ciebie zadzwoni albo napisze? tzn. że bawi się w księcia w koronie, który daje znak życia tylko jeśli akurat mu wygodnie i nie myśli o Twoim samopoczuciu. daruj sobie uświadamianie go o tym, jak Ciebie zawiódł. po prostu stań się dla niego zimna. wiem, że łatwo powiedzieć :( i pamiętaj - zero seksu z nim - bo co na seks przed ślubem powiedzieliby jego religijni rodzice!

Gość vavamuffin666
Nie wiadomo co by zrobil gdybys byla w ciazy. Moze by stanal na wysokosci zadania? Z kad ta pewnosc ze by cie zostawil ? Moze usuniecie dziecka zaproponowal z oczywistego strachu ? Ale ostateczna decyzja i tak nalezala do ciebie wiec nie masz pewnosci ze by sie odwrocil gdybys zatrzymala dziecko, gdybys rzeczywiscie BYLA w ciazy. Daj mu czas. Mysle ze to przemysli i sie odezwie. Wtedy zobaczysz czy nadal bedzie mowil jak wczesniej czy bedzie mu np glupio i wstyd ze cie tak potraktowal

Gość 10me234
co wy tak z tymi dziecmi? każda tylko dziecko, a jak druga strona nie chce to egoista od razu...

Gość ania123456789
Do: virtuvon. Poznalismy sie w czerwcu gdy bylam w Anglii.Dopiero w pazdzierniku wyjechalam na studia do Polski i mielismy przerwe miesieczna a potem znowu sie zobaczylismy bo przyjechalam na tydzien do niego. Kolejny raz mial byc w grudniu. Tez ja mialam przyjechac bo nie daja wolnego u niego w pracy w grudniu z racji tego ze jest bizi. On mial przyjechac w czasie moich ferii, tzn pod koniec stycznia. Wiem, wiem, duzo planowania a najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie :(:( Ale sie porobilo..

Gość dDada
Nie chcieć to druga strona może zanim pójdą do lóżka, a nie jak dziewczyna jest już w ciaży. Chyba co niektórym się w głowach pomieszało. No nic, trzeba wrócić do praktyki - seks dopiero po ślubie.

Gość hej 10me..
jak potrafil bzykac to powinien potrafic tez pomyslec o konsekwencjach. co z tego ze nie chce dzieci? to nie powod zeby kazywac jej usunac!!!

Gość sex dopiero po slubie?
znajdzie sie jakis chetny facet?

Gość ledwo zaczeliscie tworzyc
zwiazek, a Ty juz o takich powaznych sprawach. Nic dziwnego, ze tak zareagowal. Tez urywalam znajomosci od razu, jak mi facet po paru miesiacach wyjezdzal z lanami na przyszlosc. Bez przesady...

Gość ridiculous !!!!!!!!!!!!!
o powaznych sprawach bo akurat sytuacja tego wymagala, co bys zrobila na jej miejscu? podejrzewasz ze jestes w ciazy.. nie chcesz wiedziec co na to twoj partner? chyba w takiej sytuacji nie wazne jest czy jestescie ze soba miesiac czy 5 lat ?

Gość ??
i odezwal sie ???

Gość ania123456789
tak, odezwal sie.Zachowuje sie teraz jak gdyby nic sie nie stalo. Dzis mamy porozmawiac bo wczoraj byl za bardzo zmeczony po pracy na takie powazne rozmowy.. Pewnie to bedzie nasza ostatnia rozmowa..

"Mowil ze odkad zna moja opinie na temat aborcji(powiedzialam mu ze jesli bede w ciazy nie ma szans ze usune) uzywamy zabezpiecznia." To znaczy, że do tej pory NIE używaliście zabezpieczenia?! Ja pierdzielę... dorosli ludzie bzykają się "na żywioł", a potem szok, że się w ciążę zaszło!