Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Inwestycja w siebie pomaga znależć faceta

Polecane posty

Gość lepsza wizja świata

Czy wam dbanie o siebie, inwestycja w ubrania, kosmetyki, wyjścia pomogła znaleźć faceta lub sprawiła, że stałyście się bardziej interesujące dla facetów ? Gdzieś na forum laska pisze, że ona bardzo dużo kasy wydała na siebie i dzięki temu często umawiała się z facetami, aż w końcu poznała właściwego.

Gość facet to nie tylko
ktos taki kto tylko patrzy na wyglad, choc wiadomo pierwsze wrazenie sie liczy ... chakarter ciekawa osobowosc potrafi zatrzymac na dluzej jesli ktos musi ciagle dbac o ten look, bo jest malo atrakcyjny, to w tym przypadku rzeczuwiscie to ma sens.

Gość lepsza wizja świata
nikt nie ma takich doświadczeń?

Gość lepsza wizja świata
Wygląd to jest to co widać od razu zanim kogoś poznasz. Charakteru w kilka minut nie ocenisz, ale wygląd już tak. I tu nie chodzi o takie zwykłe dbanie o siebie jak czystość, bo to podstawa. Tamta dziewczyna pisała o konkretnie wydanej kasie w ubrania, dobre perfumy i kosmetyki. Na ulicy jest wiele ładnych dziewczyn, ale trzeba wybić się ponad przecietność.

Gość Dzerzej
Sprobuj, a przekonasz sie sama, czy ma cie ktos przekonywac?

Gość lepsza wizja świata
No i odpiszcie na pytanie, czy Wam zdarzyło się bardziej zwracać uwagę mężczyzn jak byłyście bardziej odstawione, powiedzmy na jakieś wyjscie?

Gość lepsza wizja świata
No i odpiszcie na pytanie, czy Wam zdarzyło się bardziej zwracać uwagę mężczyzn jak byłyście bardziej odstawione, powiedzmy na jakieś wyjscie?

Gość lepsza wizja świata
sory, dwa razy się wysłało Powiedzmy, że spróbuję, ale najpierw zrobię rozeznanie na co wydać kasę :)

Gość boszeeeeeeeee
Nie kurde wiesz im bywalam lepiej odstawiona tym bardziej odwracali wzrok ... :o ile ty masz lat ?

Gość sumienie-miłość
5mln za bycie 5min samym

Gość lepsza wizja świata
nie ważne ile mam lat. Napisz jak byłaś odstawiona, czy był to sam makijaż, czy może lepsze ubranie. I jakie, bardzo eleganckie/wyzywające/ kobiece?

Gość taki jeden facet 27
Na ulicy jest wiele ładnych dziewczyn, ale trzeba wybić się ponad przecietność. eee tam ..ja tam wolę naturalną fajną dziewczynę ubrana zwyczajnie ...cała ta maskarada jest przereklamowana ...no i liczy się charakter.

Gość taki jeden facet 27
z tą inwestycją w siebie to bardziej bym proponował poswiecic czas na jakis sport czy samorozwój jakies kursy tańca czy tam inne bajery ..sam wygląd to nie wszystko bardziej cenie sobie szczere spojrzenie i uśmiech.

Gość lepsza wizja świata
Nie chodzi mi o to, zeby wyglądać jak choinka od makijażu tylko o jakiś dodatek co może pomóc ;) Ale np jak obok przejdzie facet, który ma dobre perfumy, tzn takie które ciągną za nos, to nie ma bata, żebym nie zwróciła na niego uwagi ;)

Gość lepsza wizja świata
Wiem, że temat jest o wyglądzie, ale to nie znaczy, że poza nim nic nie ma. Uwierz, że aerobik czy siłownia nie są mi obce. To chyba nie takie złe, że chcę nad sobą pracować. W sumie to każy chce.

Gość boszeeeeeeeee
Ja mam tak, ze wystarczy, ze wyjde z domu i odrazu przyciagam ;) ubrania wkladam ktore akurat mam czyste, maluje tylko oczy. Zreszta jak zauwaze w swoim srodowisku fajnego faceta, wtedy dopiero sie staram, i go probuje upolowac, a tak to mi sie nie chce:P

Gość lepsza wizja świata
No właśnie, jak zachowujesz się, kiedy spotkasz faceta, który Cię zainteresuje? Zaczynasz jakoś inaczej się ubierać, malować?

Gość lepsza wizja świata
Malutka nic dodać, nic ująć. Szkoła powinna być najważniejsza. Kiedyś tylko się uczyłam, nie zwracałam uwagi na wytgląd. No i nie miałam kasy na fajne ubrania, kosmetki. Teraz kończę studia, pracuję i stać mnie na pewne rzeczy. Na szczęście nie wyglądam już tak jak kiedyś. Koleżanki mnie na ulicy nie poznają.

Gość Indola
Malutka_w_szpileczkach90 - skoro tutaj przesiadujesz całe dnie, to wątpliwy twój rozwój jako taki. Już samo stwierdzenie, że inwestycja w rozwój duchowy wyklucza inwestycję w wygląd jest zaprzeczeniem twojej wypowiedzi. I udowadnia, że raczej inteligencji także nie rozwijasz.

Gość Indola
Malutka_w_szpileczkach90 I pewnie ! kobieta powinna o siebie dbać,to zrozumiałe... ale wszystko ma swoje granice" Czyżby??? Zatem filozofii, to ty raczej jeszcze nie przerabiałaś.

Gość boszeeee
nie maluje sie inaczej, ale zaczynam sie kobieco ubierac - czyli jakies buty na obcasie, palto, a nie kurtka puchowa ani trampki ;) poza tym gdy kobieta jest zainteresowana w mezczyznie ze wzajemnoscia, odrazu to widacz w spojrzeniu, sposobie wypowiedzi wszystkiego sie nauczysz ;)

Gość boszeeee
oczywiscie mialo byc zainteresowana mezczyzna ... gotujaca sie zupa na kuchence mnie rozprasza :P

Gość wiecie to zależy od osoby
moja była dziewczyna była bardzo uwodzicielska nawet ubrana w worek po ziemniakach by taka była. Dlaczego ? miała w sobie taką lekkość bycia lekko się poruszała duże oczy + uśmiech ...urodę miała co prawda takiej niewinnej dziewczynki ,laleczki ...tańczyła jak sprężynka tak samo cała jej gestykulacja , mimika ekspresja były takie uwodzicielskie wręcz bym powiedział że ona rzucała uroki...no ale cóż ona uwielbiała chłopów i męskie towarzystwo szkoliła się w tym od małej gówniary ..szybko dojrzała i od gimnazjum "uwodziła" facetów. Umiała świetnie grać niczym aktorka. Jednak poza tym była w środku pusta niczym kolorowe pudełko cały jej urok bił na zewnątrz tak mocno ,że w środku dla wybranej osoby już nie miała NIC więcej do zaoferowania dlatego też już nie jesteśmy razem. Niech uwodzi dalej.

Gość Indola
I zupełnie przypadkiem byłe zawsze są puste. :D Skoro tak uwodziła innych, to raczej miała odmienne zdanie na twój temat, niż posiadasz ty.

Gość incyydent
kolorowe pudelka maja kolorowe zawartosci ale tylko w przypadku, gdy sie widzi ze warto.

Gość Indola
Zgadza się. Gdy ktoś nas praktycznie nie interesuje, to wcale nie chcemy odkrywać swojej duszy.

Gość lepsza wizja świata
Nie powiem, ze jestem całkiem zielona, ale jeszcze nie obcykałam tej gry damsko męskiej :D Chodzę w płaszczykach, spódnicach do kolana i butach na obcasie. W pracy w kostiumach, ale nie takich ala babcia ;) Zastanawiam się nad tym co piszą tutaj faceci o pierwszym wrażeniu, że nie wyglądem się kierują. Ale to chyba nie jest prawda, przynajmniej nie do końca. Ostatnio jeden całkiem obcy facet sprawił mi komplement, że jestem taka pogodna, radosna itp. A po nawiązaniu bliższej znajomości powiedział mi , że kiedy mnie pierwszy raz zobaczył zrobiłam na nim duże wrażenie swoim wyglądem bo jestem taka elegancka itp. Więc to potwierdza, że w pierwszej kolejności interesujemy się kimś kto nam z wyglądu pasuje.

Gość wiecie to zależy od osoby
Wiesz jak ktoś lubi mieć dziewczynę o stylu bycia uwodzę dla zabawy to już jego sprawa. Mi w pewnym momencie opadły klapeczki i przestało mi się podobać jej zachowanie. Dla mnie po pewnym czasie okazała się po pusta chyba dlatego że nie było czegoś takiego jak intymność ona dla wybranej osoby nie miała już nic więcej do zaoferowania niż to co oferowała na samym początku poznania Z resztą sama mi się do tego przyznała że ona nie umie inaczej żyć i że nie potrafi.