Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Inwestycja w siebie pomaga znależć faceta

Polecane posty

Gość wiecie to zależy od osoby
,a byliśmy razem rok.

Gość Indola
Czyli nie zachęcała cię, a co za tym idzie miłością jej życia nie byłeś.

Zdecydowanie :) Poprawienei wizerunku pomaga łatwiej nawiązać znajomości., przyciąga ludzi do ciebie :)

Gość incyydent
dobra nie przezywaj tak tego :o szukaj dziewczyny dla siebie i tyle

Gość Indola
Właśnie dość mocno to przeżywasz jak na kogoś kto nie był nią na dłużej zainteresowany. Musiałeś aż rok poświęcić aby odkryć "pustość"? Ciekawe...

Co wy jej tak bronicie tak swoją droga ? ...skoro juz nie jesteśmy razem to z pewnością nie byłem.

Gość Indola
A mnie się wydaje, że po prostu z nią nie jesteś, bo w ogóle nie miałeś na to szans. Więc trudno mówić, że to twoja decyzja. Tak naprawdę nigdy nie byłeś blisko niej.

Napisałem co miałem napisać. Wystarczy już. indola widzę że ty wiesz lepiej niż ja co ja robiłem i jak blisko byłem

"Czy wam dbanie o siebie, inwestycja w ubrania, kosmetyki, wyjścia pomogła znaleźć faceta lub sprawiła, że stałyście się bardziej interesujące dla facetów ?" nie. byłam interesująca i bez tego. :P jakoś nigdy nie widziałam zdrowego faceta, którego interesowałyby ubrania i kosmetyki laski. chyba, że geja :D

Gość Indola
wiecie to zależy od osoby Napisałem co miałem napisać. Wystarczy już. indola widzę że ty wiesz lepiej niż ja co ja robiłem i jak blisko byłem" Wystarczy, że widzę ile w tobie emocji jeszcze - zatem twoje słowa nie są dla mnie wiarygodne. Najłatwiej napisać pusta, każdy tutaj o każdym prawie tak pisze, gdy nie pisze po jego myśli.

Potwierdzam że wygląd się liczy. Ładnej dziewczynie facet więcej wybaczy i jest w stanie więcej dla niej zrobić. O ładną dziewczynę dłużej będzie zabiegał bo będzie mu zależało, o przeciętniarę albo szarą mysz wcale się nie zabiega, niestety.

Gość tak pomaga
wyglad to wszystko w tych czasach, niestety