Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajowaPannaa

Sex Ciąża Facet. Przykra sytułacja.

Polecane posty

Gość MajowaPannaa
a może po prostu ja przesadzam i z tym że jestem gruba to tylko takie jego żarty? ( chociaż raniące) a po USG potrzebuje czasu...

Gość brak konsekwencji
bierzecie wszystkie (prawie) facetow na porod, a "badanie nie wygląda estetycznie"?

Gość majowa nie przejmuj sie
po prostu troche zle trafilas. moj maz byl przy mnie gdy bylam badana ginekologicznie, gdy miala usg przezpochwowe. widzial tez caly porod, szycie i badania po porodzie. nie wywarlo to na nim zadnego wrazenia. faktem jest, ze duzo zalezy od lekarza. moj gin zapytal sie najpierw meza (przy pierwszej wizycie) 'czy wie na czym badanie na fotelu i usg polega' i tyle. maz byl 'uswiadomiony' i ani mi ani jemu nic nie przeszkadzalo. teraz gdy przychodzimy do lekarza to rozmawiamy niejako we trojke i jest naprawde 'milo' biorac pod uwage rodzaj wizyty. a i ja jestem zadowolona, ze maz interesuje sie i wspiera mnie w moich problemach.

Gość mamusia synusiaaaaa
czym ze jest wejscie " takiego czegos" w porownaniu do wyjscia dziecka :-( dziwny ten twoj mąz bez obrazy ;-(

Gość MajowaPannaa
może wyobraził sobie że gin robił mi dobrze tą długą plastikową pałką z kondonem na końcu ;/

Gość mamusia synusiaaaaa
no miejmy nadzieje ze nie wyobrazil sobie ze gin robił Ci dobrze ;-( wogole masakra jakas :-( jakis dzieciuch z twojego męża :-( kobieta w ciązy a raczej zona w ciązy to zona w ciązy a nie lasencja na dyskotece :-(

Gość ihuhuhu
Do Autorki: Powiedział, że byłaś suką i to ma być komplement??!!

Gość jogobella cynamon +...
ciekawe czemu tak zareagował..porozmawiaj z nim o tym.Mój mąż widział cały poród,ciął pępowinę, więc w jego przypadku usg nawet dopochwowe to chyba jak relaks przed tv...

Gość MajowaPannaa
To chodziło o to że wiesz... wyczesany blond kłąb ( włosy zadbane bo jestem fryzjerką) Mega obcisłe cichy , szpilki,wysoka i bardzo szczupła kobieta. a teraz nosze płaskie buty (kozaki wiadomo) kurtka ,czapka szalik rekawiczki (zeby sie nie przeziebic)

Gość beatka sk czy ty
to mogl zrobic dziecko komus innemu a nie swojej suce ale tępak :-(

Gość tanova
To moze , autorko , zdejmuj w domu ta kurtke , szalik i czapkę:P)Ale tak na serio , gdyby mój mąz nazwał mnie suką , to by dostał z liścia i nigdy wiecej by mnie nie zobaczył. Potem ci powie , że się oszczeniłas a dziecko nazwie szczeniakiem.Szanuj sie . To tyle , bo mi nerwy wysiadają. Chyba wzięłas sobie za meza totalnego dupka , ktory mysli , ze kncówka USG bedzie wielkosci jego pieciocentymetrowego penisa. wrzasnij wreszcie , że ci lekarz dobrze nie riobił , tylko badał!!!I moze pokaż mu jakieś filmiki jak wygląda poród , bo on chyba biologii w swojej szkole specjalnej nie miał

Gość peopelnilas typowy
moj tez byl ze mna,ale przeciez jakis parawn powinien miec lekarz.moj maz siedzial tylem i mial swoj monitor takze nie zagladal mi w krok

Gość mamusia synusiaaaaa
nie zagladał Ci wkrok??/ hahahah chyba podczas badania tylko ... za zresztą co to ma za znaczenie dojrzałego faceta takie widoczki nie rozwalaja ;-( no chyba ze 19letnie dzieciuchy ;-(

Gość kndfjhf
Tak autorka jest durna bo wzięła sobie durnego faceta za męża :). Autorko twój mąż jest co najmniej dziwny i radzę go zapytać ile ma lat , bo może ukrywa swój prawdziwy wiek a dwójki dzieci w tak krótkim czasie chyba się nie spodziewasz :/ a dwa, zapytaj go gdzie się chował i kto go wychowywał bo wygląda jakby facet z księżyca spadł albo stołka i zadaje pytania na miarę 5 latka. Współczuję autorko. Mój 14 letni brat kiedy byłam miesiąc przed porodem martwił się czy dobrze zniosę poród bo oglądali w szkole na zajęciach z WS filmik i ważny doradził mi że warto rozciągać się przed terminem porodu :D....śmiechu było trochę bo to dzieciak ale masz tu porównanie a twój zobaczył 19 tygodniowy płód i oprzytomniał że nosisz dziecko w sobie....współczuję

Gość przeczytałam problem autorki
i miałam ochotę coś doradzić po czym stwierdziłam że szkoda czasu bo ma głąba jakiegoś za męża więc powiem tylko ...Bez komentarza.