Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polonistka88

Powróży ktoś ?

Polecane posty

Gość dede....
dziękuję :-)

Gość wrozka z Kafe
zalecam zrobienie testow alergicznych na kurz pylki traw i siersc zwierzat ======================================================== oczywiscie to moje opinie i czytanie z kart nikt nie musi sie sugerowac ani pytac :) nie strasze ani nie obrazam nikogo,nie biore za to pieniedzy i pozdrawiam serdecznie :)

Gość xyznkz
Kiedy wyjdę za mąż. Marta 01.09.1985

Gość wrozko z kafe na prawde wrozys
no dobrze, dziękuje w takim razie ;D a jeszcze mam jedno pytanie odnośnie tej miłości.Czy podobam się komuś.? jeśli karty nic nie wskazały to prosze 2 raz nie stawiać,szkoda czasu. rowniez pozdrawiam;)

Gość wrozka z Kafe
Marto najpierw znajdz odpowiedniego kandydata :)

Gość lady czarna ospa
lady czarna ospa bycie cyniczna nie uchroni cie przed zranieniem uwazasz ze porada to zrzucanie odpowiedzialnosci? w takim razie nikt nie jest potrzebny ani rodzina ani wrozka ani ksiadz ani psycholog Nie jestem cyniczna, nie uciekam przed zranieniem, bo ktoś musiałby być mistrzem swiata, żeby mu sie to udało - tak więc małe szanse ALE porada człowiek-człowiek to nie to samo co porada człowiek - moc nadprzyrodzona nie pochodząca od Boga ( bo moce wrózki nie pochodzą od dobra tylko od zła) Wierzysz w swoje wróżby? jestes prawdziwa wrózką? To się zastanów, kto ci tej mocy użycza..

Gość wrozka z Kafe
polonistko jestes obecnie zablokowana emocjonalnie,musisz koniecznie"wyjsc do ludzi" podobasz sie ale dajesz ludziom wrazenie niedostepnej

Gość nie może byćsas
dziekuje, a może moglabys odpowiedziec mi na pytabie- kiedy przestane byc samotna, kiedy pojawi sie wlasciwa osoba, czy moze ją znam? Moge rowniez prosic o wrozbe o zycie zawodowe- czy widzisz jakies zmiany w tej kwestii? zmiana pracy, wyjazd- jak to przedstawia sie czasowo? Dziekuje:)

hmm a odpowiedzi sa do mnie czy wrozka sie myli bo juz troszke sie pogubilam.

Gość wrozka z Kafe
lady czarna ospa -nie latam na miotle i nie strasze malych dzieci :) nie obnosze sie z wrozeniem wsrod znajomych bo niektorzy reaguja tak jak ty,ze to czarna magia itp sa jednak ludzie ktorym pomoglam,poniewaz nie jestem nawiedzona nie biore za to pieniedzy ,nie naciagam nieszczesliwych ludzi

Gość wrozka z Kafe
podszywam sie :P

Gość albo tak-albo nie
Wróżko, czy mój ukochany do mnie wróci? Asia 09.10.1978

Gość lady czarna ospa
lady czarna ospa -nie latam na miotle i nie strasze malych dzieci Nie rozumiemy się. ja cię nie posądzam o miotły i straszenie ja chcę ci pokazać, że najprawdopodobniej bazujesz na, słuzysz siłom które nie pochodza od dobra tylko od zła.. tak więc powiesz dziewczynie - tak uda ci się z panem X... i ona w to pójdzie, ale za sobą zostawi na przykład dzieci tego pana - czego ci juz wrózba nie pokaże... rozumiesz?

Gość wrozka z Kafe
Asiu,tak bedzie chciał do Ciebie wrocic.ale dokladnie przemysl czy to dobra decyzja

Gość wrozka z Kafe
do Asi,koniecznie zapisz sie na kurs jezykowy,to teraz najlepszy czas :)

halo;)

Gość onaczylijaa
ta wrozka jest ok,mam to gdzies moze przez nia sam szatan przemawiac :P ogarnij sie moherze

Gość wrozka z Kafe
każdy ma własny rozum i wolna wole :) ja tylko pisze co widze

Gość albo tak-albo nie
bardzo dziękuję,

Gość lady czarna ospa
onaczylijaa do mnie pijesz? Może zacznij od ogarniecia sie samodzielnie, bo ja jestem ogarnięta :D A co do twoich decyzji - masz do nich prawo. Nic mi do nich. Do poniesienia za nie odpowiedzialności bedziesz za to miała obowiązek :classic_cool:

Gość lady czarna ospa
spedzam samotnie sobotni wieczor,w najlepszym towarzystwie czyli swoim :D

Gość lady czarna ospa
podszywie, rozumiem, że masz spory problem z samotnoscia w sobotnie wieczory, ale na nicka mogłabys wybrac samodzielnie :P

Gość nie może byćsas
dziekuje, a może moglabys odpowiedziec mi na pytabie- kiedy przestane byc samotna, kiedy pojawi sie wlasciwa osoba, czy moze ją znam? Moge rowniez prosic o wrozbe o zycie zawodowe- czy widzisz jakies zmiany w tej kwestii? zmiana pracy, wyjazd- jak to przedstawia sie czasowo? Dziekuje PONAWIAM PROSBĘ

Gość wrozka z Kafe
Piotr darzy Cie szczerym prawdziwym uczuciem,chociaz czasami ma watpliwosci czy małżenstwo nie ograniczy jego wolnosci,koniecznei z nim o tym porozmawiaj ,ze razem tez mozecie sie swietnie bawic i slub to nie koniec zycia daj mu troche swobody,znajdz cos co mozecie robic razem

Gość wrozka z Kafe
nie może byćsas powinnas pouczyc sie jezyka niemieckiego,widze ze masz tam szanse na dobrze platna prace i spelnienie zawodowe

Gość lady czarna ospa
Przerażasz mnie wróżko z kafe - dawać takie rady i takie opisy kogoś nie widząc rzeczonego Piotra na oczy - to się nazywa kompletny brak wyobraźni :classic_cool:

Gość albo tak-albo nie
Wróżko czy widzisz może kiedy mniej więcej to nastąpi?

Gość wrozka z Kafe
sliwkawegierkaa okres załoby jest bardzo wazny,wprawdzie nikt nie chce widziec cie cierpiacej ale musisz ja przezyc,to czas oplakiwania rowniez straconych marzen oraz budowania nowych nie przyspieszaj niczego,ale tez nie zanurzaj sie w swoim nieszczesciu obecnie widze ze spelnilabys sie w wolontariacie,pomysl o tym tak,bedziesz jeszcze szczesliwa