Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polonistka88

Powróży ktoś ?

Polecane posty

Gość Alina13
wrozko czy to byla odpowiedz dla mnie na temat mojego wczesniejszego pytania?Alina13 bardzo dziekuje za porade tylko ze moje malzenstwo sie ostatnio rozpadlo po 12 latach orsz stracilam prace poznalam teraz mezczyzne ktory jesst dla mnie wyjatkowy i bardzo bym chciala aby ta znajomosc przetrwala niestety zbyt wiele rzeczy nas dzieli czym mozesz mi powiedziec czy ta relacja przetrwa i sie umocni?

Gość tolka1
wrozko napiszesz mi jak bedzie z tymi dziecmi?ile bede miala kiedy i jakiej plci.Z gory dziekuje i pozdrawiam magdalena 17.04.85

Gość czeolada-wisniowa
kiedy w koncu spotkam milosc, czy moze bede sama do konca zycia? :(

Gość moniczka11111112223331111
to chyba jakas sciema z ta wrozka

Gość przytulcie mnie bo umrę :(
przepraszam, że się wtrącam... też chciałabym prosić o wróżbę... w sprawach sercowych... czy jest może jakaś szansa, że będzie dobrze...? moja data 27.07.87 byłabym bardzo wdzięczna choć za kilka słów🌻

Gość wrozka z Kafe
albo tak-albo nie Asiu,tak twoj ex poczuje sie samotny i bedzie chcial wrocic,ale wtedy bedziesz miec juz kogos innego na oku przez znajomych poznasz kogos kto zwroci twoja uwage daj mu kredyt zaufania

Gość moniczka11111112223331111
tez poprosze o wrozbe. 03.12.1989r. MONIKA

Gość 20.10.1982 Julia
Kiedy wyjdę za mąż? Czy znajdę prace dobra?

Gość Alina13
Hmmm mysle ze juz wyszlam z pewnego swojego zalu :) bardzo delikatnie dalas mi do zrozumienia ze raczej nie mam co liczyc na dalsza czesc owej znajomosci szkoda...i naprawde zaczelam o siebie dbac wszystko co najgorsze juz za mna :) jesli skusisz sie jednac by porozmawiac w pewnym sensie bylo by mi to potrzebne zapraszam AlinaIzw@wp.pl

Gość spoko moko luz bluz
Dziękuję 🌼 I proszę odpowiedz mi jeszcze na ostatnie pytanie... Czy grozi mi samotność do końca życia? Bo zaczynam już tracić nadzieję, że sobie ułozę życie osobiste, mam na koncie same porażki :( Widzisz dlla mnie jakis poważniejszy związek w najbliższym czasie? Nie radzę już sobie z samotnoscią :(

Gość wrozka z Kafe
do czeolada-wisniowa nie mozesz liczyc ze kazda randka skonczy sie slubem,musisz zaczac sie umawiac ,chodzic na spotkania i czerpac z nich radosc,zamiast z gory nastawiac sie na wielka milosc,po czyms takim wpadasz w dolek,ze on nie okazal sie tym jedynym,zmien podejscie to milosc sie zjawi

Gość wrozka z Kafe
Alino,widac ze kurczowo pragniesz opieki i pomocy,musisz sie wzmocnic,polecam Ci medytacje Ewy Foley wasz zwiazek sie umocni tylko wtedy gdy ty pokazesz ze potrafisz byc tez silna i walczysz

Gość czeolada-wisniowa
wow, dzięki widze w tym dużo prawdy...

Gość martynnka
czy uda mi sie znalezc lepsza prace?

Gość wrozka z Kafe
przytulcie mnie bo umrę :( spokojnie :) nie umrzesz ,to zwykły dołek doskwiera Ci silna samotnosc,ale wiele osob z twojego otoczenia tak sie czuje. zapros na nastepny weekend pare osob i popros zeby przyprowadzily kogos kogo nie znasz,poszerzysz krag znajomych,wtedy to uczucie wielkiej samotnosci zniknie zadbaj tez o swoje zdrowie,przebadaj hormony :)

Gość I o co chodzi?
Beata 09.09.1988r czy mój partner w ogóle myśli o mnie poważnie?

Gość Alina13
no wlasnie i tu sie klania podstawa problemu zrobilam chyba juz wszystko hmmm powiedzmy jak na kobiete przystoi wydaje mi sie ze problem lezy w owym mezczyznie dla ktorego chyba wazniejsza jest wlasna kariera zawodowa niz milosc i chyba musze sie z tym pogodzic...niestety:(

Gość betinkaa77
Przypominam się nieśmiało ze strony czwartej :)

wróżko z kafe- ale chodziło mi o konkretną osobę... o to, czy z nią mi się jeszcze ułoży

Gość wrozka z Kafe
Alina13 to nie tak :) facet który robi kariere,tak taki wlasnie jest,ma potrzebe opiekowania sie kobieta,ale tez obawia sie "kobiety bluszcza"(bez urazy) mysle ze zaimponujesz mu jesli wezmiesz sie za siebie,dobrym pomyslem jest tez to jakbys poprosila go o pomoc w czyms w czym jest dobry np.zeby czegos cie douczyl,doszkolil,bedziecie miec cos wspolnego,dowartosciowujesz go tym i poczuje sie ważny najwazniejsze zebys nie dawala mu odczuc ze bez niego zginiesz bo wlaczy mu sie syndrom ucieczki,to taki typ ;)

Gość wrozka z Kafe
przytulcie mnie bo umrę :( czasami nie warto sklejac to co sie popsulo,dobra wola musi byc po 2stronach

wróżko z kafe.... no mniejsza o to... w każdym razie... no w sumie rozumiem, że nie wiesz o co własciwie chodzi pozdrawiam :)

Gość wrozka z Kafe
betinkaa77 a moze Sylwester w gorach? powinnas jechac zima na jakis taki odpoczynek,czeka cie tam cos niezwyklego

Gość To może jaaaa
Moge prosic rowniez? Kiedy skonczy sie moja samotnsc? kiedy poznam mezczyzne, z ktorym zaloze rodzine? Czy to bedzie mezczyzna, ktorego mam obecnie w sercu? czy moze bedzie to na wyjezdzie- za granica?

Gość tolka1
wrozko odpowiedz prosze.

wiemy,masz romans z zonatym

i po co się ktoś podszywa? :O ale macie ubaw... :O nie mam żadnego romansu- to mój ostatni post tutaj

Gość wrozka z Kafe
tolka1 do 30roku zycia widze pelna rodzine,3 dzieci -2 chlopcow i dziewczynke

Gość laurka86
witam, co widziszs wróżko u mnie w strefie zawodowej- jest szansa na lepszą pracę?

Gość wrozka z Kafe
spoko moko luz bluz -tak ale latem nie wyciagaj od razu wszystkich kart na stół,nie pokazuj jak ci zalezy,niech mezczyzna stara sie o ciebie,bo takiego wlasnie poznasz typ:zdobywca