Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polonistka88

Powróży ktoś ?

Polecane posty

Gość nie może byćsas
ponawiam, bo czuje niedosyt:) a zey nie ponawiac, zaproponowalam wersje prywatnego kontaktu;)

Gość wrozka z Kafe
Beata najlepiej na wiosne,zalecam Ci weekend nad morzem w kwietniu aby zaczerpnac jak najwiecej jodu,podreperujesz zdrowie:)

Gość wrozka z Kafe
Karolino z kart mi wyszlo ze jestes w ciazy,gratulacje :) na dziecko zawsze jest czas,nie denerwuj sie ,wszystko sie ułozy :)

Gość karollinaZZZZ
4mc :)

Gość Alina13
Wrozko mam w tej chwili powazne problemy na polu zawodowym oraz uczuciowym czy powinnam sie spodziewac w najblizszym czasie poprawy w kazdej dziedzinie zycia:) jak sie sypie jedno to i drugie zaczyna:)

Gość wrozka z Kafe
nie wiem po co siedzisz na topiku ktory Cie nie interesuje? :)

Gość albo tak-albo nie
Wróżko czy najbliższe święta spędzę z ukochanym i czy będę miała jeszcze dziecko?

Gość tolka1
i jaj wrozko bedzie z tymi dziecmi u mnie?

Gość wrozka z Kafe
Ospa prawdziwa, inaczej czarna ospa (łac. Variola vera) wirusowa choroba zakaźna o ostrym przebiegu wywoływana przez jedną z dwóch odmian wirusa ospy prawdziwej (variola minor lub variola maior). Okres inkubacji trwa od 7 do 17 dni, średnio 13 dni. Chorobę cechuje śmiertelność u osób szczepionych około 3% (dla najczęściej spotykanej odmiany), a u nieszczepionych średnio 30% (istnieją postacie choroby o śmiertelności szacowanej na 95%). Ostatni przypadek ospy prawdziwej miał miejsce w 1978 roku, a choroba ta została uznana za eradykowaną w roku 1980. A ty to który rocznik ? :)

Gość lady czarna ospa
wywróż sobie :P

Gość wrozka z Kafe
Alina13 jestes miła osoba,ale musisz byc bardziej stanowcza i asertywna,nie boj sie swojego zdania,w pracy musisz byc bardziej przebojowa,z pewnoscia musisz sie liczyc z tym ze nie wszyscy na poczatku zaakceptuja twoja zmiane,kolezenstwo to nie odwalanie pracy za kogos,z twoimi umiejetnosciami dasz sobie rade nie pozwol zeby krytyczne uwagi wspolpracownikow rzutowaly na twojej samoocenie :)

Gość wrozka z Kafe
lady haha dokladnie takiej odp sie spodziewalam :) 2gie najczesciej zadawane pyt to liczby w lotto,wiec to malo oryginalne :)

Gość lady czarna ospa
zaraz, zaraz... kto tu kogo pytał? Bo chyba nie ja ciebie? :P

Gość wrozka z Kafe
do wszystkich Pan :) wg najnowszych badan brakuje Polkom jodu,nie tylko wspomaga odchudzanie ale tez leczy tarczyce najmniej kobiet zapadajacych na menopauze jest w Japonii,gdyz one jedza duzo alg,sól jodowana to za mało :) to takie lekkie wtrącenie,gdyż poprzednio wiele pan sie do mnie zgladzalo w sprawie bezplodnosci :)

Gość Alina13
bardzo dziekuje za porade tylko ze moje malzenstwo sie ostatnio rozpadlo po 12 latach orsz stracilam prace poznalam teraz mezczyzne ktory jesst dla mnie wyjatkowy i bardzo bym chciala aby ta znajomosc przetrwala niestety zbyt wiele rzeczy nas dzieli :( czym mozesz mi powiedziec czy ta relacja przetrwa i sie umocni?

Gość wrozka z Kafe
oj jaka jestes dowcipna :) uleczylo to twoje kompleksy? :)

Gość nie może byćsas
I jak kochana, odezwiesz sie na priv? :)

Gość lady czarna ospa
Mnie pytasz? ja nie mam kompleksów :) jak na wrózke poruszasz sie bardzo po omacku :D

Gość wrozka z Kafe
powinnas skupic sie na pracy,to podstawa teraz nie odrzucaj zadnej propozycji

Gość wrozka z Kafe
lady-słyszalas o syndromie wyparcia? :)

Gość wrozka z Kafe
prosze sie nie podszywac pod moje wypowiedzi :)

Gość lady czarna ospa
z kart ci wyszedł? :P Słyszałam, mało - już przerobiłam wszystko co udało mi sie wyprzeć :D Znowu pudło :classic_cool:

Gość spoko moko luz bluz
Mogę prosić o wróżbę? :) Chodzi o moje życie uczuciowe... Czy będę w związku z facetem, ktorego ostatnio poznałam, czy kontakt się urwie? A jeśli się urwie, to czy poznam szybko kogoś nowego? Magda, 24.06.1990

Gość betinkaa77
Witam,proszę o odpowiedź na pytanie,kiedy poznam mężczyznę,z którym stworzę trwały i udany związek.W jakich okolicznościach go poznam?Beata 22.08.1977.Bardzo dziękuję.

Gość nie może byćsas
Kurcze, zginela wrozka:( szkoda, bo bardzo trafne spostrzeżenia miala (oczywiscie pisze o sobie). Licze, że się odezwiesz na @. Pozdrawiam wszystkich

Gość Alina13
A wiec forum zamarlo z powodu znikniecia wrozki ja to mam pecha ledwo kogos znalazlam co moglby mi doradzic i dalej nic dalej zostaje sama z soba:)

Gość wrozka z Kafe
spoko moko luz bluz Magdo,nie bedzie to milość twojego życia,ale sprobuj sie dobrze bawic,kazdy zwiazek uczy nas czegos nowego do 25 roku życia widze stablilizacje uczuciowa,narazie poszukuj

Gość wrozka z Kafe
milosc sama cie nie znajdzie :) otaczaj sie ludzmi,sama wychodz z incjatywa,nie szukaj potencjalnego meza tylko kogos z kim cudownie spedzisz czas,mysle ze w okolicach maja pojawi sie ktos wyjatkowy

Gość nie może byćsas
Wrózko, a dokończysz dla mnie wrozbe? Bardzo prosze, skoro nie chcesz na priv:(

Gość wrozka z Kafe
do Alina,żeby wyjsc z dołka musisz o siebie zadbac o siebie,rowniez o wyglad,nie skupiaj sie na nowym mezczyznie,zwiazek nie moze byc gwarancja twojego szczescia