Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kto mnie znajdzie? :)

Polecane posty

Nie obrażać mi tu dyrektorkę , mistrzynie Photoshopa :p a jako obiektywny, męski przedstawiciel społeczności Kafeteryjnej , oświadczam i podtrzymuje, ze Zdesperowana, choć zdesperowana, to i tak fajna dupa

ja tak twerdze bo nieraz ludzie mnie pytaja o dwod jak ide do sklepu i kupuje alkohol, bo na bramkach czesto musze okazywac dowod, bo pani co chodzi po domach sprzedajac kontrakty na internet kiedy jej otworzylam drzwi chciala rozmawiac z moja mama..

Gość gdrgrbhhdeht
o tym ze jestes załosna:)

Gość niezalogowana bejbi
aha i jeszcze jedno,takie imprezy to były 10 lat temu w remizie u mnie na wsi

Gość smiechajqaaaaaaa
Nie wygladasz zle, ale kurwa glupszego temaciku nie moglas zalozyc? Nie mow ze az tak sie nudzisz..:D

Gość gdrgrbhhdeht
taaa 38-latki pytaja sie o dowod buahaha chyba cnoty ahahaha

zdesperowana , masz zawadiackie i rozpustne usta, , spojrzenie wampa, ale w tym wszystkim, masz charakter w twarzy a nie ze tylko jesteś ładna jak większość ładniutkich panienek, bez charakteru

Noxelia Teraz tak mówisz, za parę lat prawdopodobnie będziesz się śmiała z ze swoich wspaniałych, ekscentrycznych przekonań.

Piszesz jakbyś miała 13 lat. I wydaje się niemożliwe żebyś za 5 lat była taka jak teraz. Chyba że będziesz cofała się w rozwoju.

Gość gdrgrbhhdeht
laska kto ci takie bzdety do lba nakładł?? byłaś u psychiatry ktory ci powiedzial ze ten ktoremu sie nie podobasz i ten ktory widzi ze wygladasz na tyle lat ile masz to ci zazsrosci i sam ma kompleksy?? puknij siebie i swego psychiatre w czerepek

Kochanka Waszych Mężów Wyglądasz młodo, a Noxelia wypowiada się jak gówniara, bo jest gówniarą,w sensie że ma mało lat. A charakter zbiegiem czasu się zmienia, ludzie mają coraz większe doświadczenie życiowe i nie wypowiadają się jak dzieciaki.

Gość gdrgrbhhdeht
znawca klepki to ty sobie sam poustawiaj ,,,,w zasadzie chyba ich w ogole ci brak to masz problem z glowy

Gość gdrgrbhhdeht
w takim razie wg was ladne to co ma tone makijazu na ryju, wyglada jak przydrozna dziwka? plus tragicznie wysokie czoło?