Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kto mnie znajdzie? :)

Polecane posty

Gość annki32
oj proszę Cię dziewczyno, może ty tego nie widzisz ale jak patrzę na twoją fotkę to od razu oczami wyobraźni widzę, co masz na dole na sobie - lateksowe getry i szpileczki z czubem :-D posiadanie tatuażu - spermołabki nie jest sprośne tylko tandetne, a to różnica. twoim problemem jest nadinterpretacja, mój mąż spermy na twoich plecach nie widział, bo to że jakaś laska ma spermołapkę nie znaczy automatycznie, że ktoś będzie miał ochotę w tą psermołapkę celować :-D raz jeszcze to napiszę - jesteś ładna, ale tandetna. dla mnie i jak znam gusta mojego męża dla niego też. nie myśl, że wszystkim facetom się to co z siebie robisz podoba

żona, no jak to jest, że za nami zajętymi zawsze najbardziej latają? :P

Gość annki32
o już na lady love prędzej by się mój pokusił, gdyby miał potrzebę poza domem uciech szukać :-D

zmodyfikowałam, bo faktycznie chyba trochę przeinaczyłam - nie znam się:D a źródło już skasowałam annki, a twój mąż co teraz robi? pogadajmy o nim:D skoro to taki wdzięczny temat

Gość annki32
kochanka po pierwsze - a co mój facet o spermie powiedział? już tłumaczyłam że od spermołapki do spermy czasem daleka droga :-D po drugie - spoko, ten tekst mnie wręcz uspokoił. bo widzisz, miedzy naszymi facetami jest taka różnica, że Twojemu taki tatuaż na plecach kojarzy się z fajną laską w jego typie a mojemu z kiczowatą dupodają z którą wstydziłby się pokazać na mieście. są gusta i guściki reasumując :-)

Gość annki32
nikt nie mówił, że to wdzięczny temat. nie ja wciąż go kontynuuję. co ma do rzeczy to, co teraz robi? projekt robi na kompie

co ma do rzeczy to, co teraz robi? projekt robi na kompie no popatrz, a ja myślałam, że wali konia:)

Gość annki32
będzie, że się czepiam, ale powinno się pisać resumując gdzie tak powinno się pisać?? :-D:-D:-D

Gość annki32
pozdrów tego Walikogoś i poradź, żeby zweryfikował swoją dotychczasową wiedzę. "apropo" napisane przez żone też pewnie z jego słownika pochodzi?

Gość annki32
wątpię, żeby miał ochotę odrywać sie od pracy dla takiego widoku. no chyba, że masz jakieś zdjęcie na którym wyglądasz fajnie i kobieco a nie, jak z taniej dyskoteki w remizie. wtedy może zaryzykowałabym pokazanie mu twojej fotki