Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpgmtpadmp

Lubicie Noxelie?

Polecane posty

Gość jpgmtpadmp

bo mnie szczerze ta zadufana w sobie idiotka wkurwia🖐️:OWpieprza sie w kazdy temat i pierdoli glupoty przy czym wyzywa wszystkich dookola. nawet facet ja kopnal w dupe bo pewnie mial jej dosc🖐️

Gość ooooooonaaaaaaaaaaa
ha ha to żart, nikt nie lubi tej szmaty "kafeterii" zawsze swojego brzydkiego nosa wszedzie wsadzi tu tez zara bedzie poczekajcie

Gość kljhkjdshfjsgfkhsbgf
to jest ta idiotka co mysli ze jest wampirzycą czy coś?!!???wez nie przypominaj niewiem jak mozna byc tak pojebanym i do tego podała gdzies wszystkie swoje dane i mozna ją znalezc na fb-masakra.Dziewucha chora psychicznie nie am innej opcji.

Gość niezalogowana bejbi
właśnie ze nox jest bardzo fajna,mozna z nia pogadac i tyle

Gość gasdfasdf
Też uważam że ona normalna nie jest.

Gość A K I M A
Nie cierpię tej kretynki

Gość halny wiatr
Niestety nie.. nie chodzi o jej chorobę i te historyjki o wampirach ale o jej dwulicowość i kłamstwa,udaje cwaniaka a jak jej kłamstwa zdemaskowali i ujawnili to załośnie skomlała i przepraszała że już nie bedzie..nadal cwaniakuje zmyśla ..eh

Gość jpgmtpadmp
juz myslalam ze tylko ja zauwazylam ze ta kretynka ma cos z glowa.uwaza sie za Bog wie kogo a w rzeczywistosci jest brzydka wredna debilka

tylko mi jej szkoda 🖐️ ale pomimo mojej niechęci do niej ma dużego plusa za to co robi dla zwierzaków

Gość jewyyy
A kim ona jest i co robi?

Gość IMO13861
Noxi nadal w świetle reflektorów? :D

Gość Szymuś
Jest apatyczna.

Gość jpgmtpadmp
ja pierdole jakie zdjecie haha ona ma cos nie tak z baniakiem, powinni ja zbanowac.aha i nie jestem zdesperowana domowa zona ale przeczytalam jej temat i widzialam wpisy noxeli,zona nawet nic do niej nie pisala a ta kretynka zaczela po niej jechac.

To co mówicie świadczy tylko o tym że jej poprostu nie znacie. Gdybyście chociaż raz z nią 'rozmawiali' na tym forum mielibyście zupełnie inne zdanie :O.

Gość ooooooonaaaaaaaaaaa
nie w swietle reflektorów tylko to jest debilka jakich mało, a my ludzie lubimy jakies takie dziwolomgi jak on adla tego kazdy zwraca na nia uwage na kafe bo jest niezle popierdoll...hahahhahha i ludzie to lubia bo coś nowego, takich kretynek ze swieczka w biały dzien szukac hahahaah

Gość IMO13861
Jasna cholera...jeszcze Daniela tu brakowało. :O

Gość a ty proszek projekcie
zjebany sie nawet nie wypowiadaj bo jestes kolejna mitomanka,raz zauwazylem jak piszesz ze masz 18 lat, a kiedy indziej ze masz ponad 20 i skonczylas prawo.hahahaha jebnieta zdziro mitomanko🖐️

Gość ooooooonaaaaaaaaaaa
czasem sie zastanawiam poco oni zmyslaja sobie hostorijki ale teraz wiem, skoro wyrosli w patologii rodzice mieli ich w dupie i teraz chca nadrobic straty i zwracać na siebie uwage.proste

Gość a ty proszek projekcie
a ty IMO sie tez nie odzywaj bo ty akurat lizesz dupe kazdemu na tym forum, znalazlbys sobie jakas kobiete i ja przelecial to by ci tak sperma do glowy nie uderzala🖐️

Gość dajcie Noxi spokój
ona ma schizofrenie, o czym sama pisała na kafe,więc zamiast ją wyzywac poogladajcie jakis film w w tv, albo cuś

Gość IMO13861
To nie tylko zmiana płci, ale i kilka szczebli WZWYŻ na społecznej drabinie 'wartości' - ewolucja z wsioka na prawnika. :classic_cool:

Gość a ja jak widze ta zdzire
to zlapalabym ja za te kudly i z buta w ryj walila ! glupia i pusta kurwa !

Gość IMO13861
a ty proszek projekcie - miesiączka, czy tylko druga strona monety w odwiecznej grze "przelatywania"? :P