Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpgmtpadmp

Lubicie Noxelie?

Polecane posty

Gość a ja jak widze ta zdzire
tak kurwa schizofrenie!ona po prostu glupia jak but jest,takich ludzi powinni mlotkiem go lbie bic az zmadrzeja!

Gość halny wiatr
Dla tych co myślą ze zawsze miała nick noxelia to radze poczytać uważniej ,bo za zmieniała te nicki wiele razy i osobowość też..wspólna fiksacja-wampirzyca...

Gość zaloże się ze ta idiotka
juz poleciała z tym tematem do modeny🖐️

Mówcie sobie co chcecie dla was mogę być nawet komsmitką z Marsa :D. Noxelia jest jedną z nielicznych osób które chcą być "sławne" na tym forum. Typ Koneserki, czy IMO co wszystkim liżą dupy, czy jennifer która chwali się bogactwem. Ona wyraża własne zdanie dlatego jej nie lubicie.

Gość IMO13861
Daniel - poczekaj lat kilka, a zobaczysz jakie życie jest ciężkie...szczególnie jak jajca Ci opadną i męski głos zacznie wydobywać się spod tej peruki. :classic_cool:

Gość IMO13861
Koneserka - ze szczegółami wypad na erotyczne. :P

Gość IMO13861
Koneserka męskich łydek "Szczegółow nie bedzie bo sie zmoczycie" Liczba mnoga? Czy ja wyglądam na hormonalnie hiperaktywnego gimnazjalistę? Czy Ty w ogóle widzisz tutaj takich...oj...no dobra...to pytanie pomińmy. ;)

nie mogę Ci Imo odpowiedz na Twoje pytanie krótko i zwięźle a na długie wywody nie mam czasu bo w poniedzialek mam kolokwium!!!! ale odpowiedz ta nie byla by dla Ciebie satysfakcjonująca uwierz :D:D:D

Gość zaloże się ze ta idiotka
prosze won stad mitomanko i debilko!ciagnie swoj do swego co?noxelia ci dupe obrabiala a ty teraz taka mila.hahaha

Gość IMO13861
Proszek do prania "...ja ide do bardziej inteligentnego towarzystwa" Tylko czy nie będziesz się za bardzo tam wyróżniał? :P

Gość IMO13861
Koneserka męskich łydek "Ale odpowiedz ta nie byla by dla Ciebie satysfakcjonująca uwierz" Uwierzę nawet w niebieskie, fruwające prosiaki jeśli oszczędzi mi to opowieści z serii Tylnego Wyjścia. :classic_cool:

Gość szału ni ma
wogole tutaj sami falszywi ludzie i mitomani na czele z ta cala noxelia i proszkiem plus ta QUIT cos tam co ma kundla w stopce tez falszywa.wiele razy widzialem jak dupe obrabiala innym.

Gość IMO13861
Koneserka męskich łydek "Bo my tu wszyscy jesteśmy fałszywymi paskudami!!!!" A niektórzy tu zebrani są nawet certyfikowanymi "dupolizami". :classic_cool:

Gość IMO13861
Koneserka - przejrzałaś mnie. Zawsze chciałem robić za mobilny papier toaletowy o wysokiej miękkości. :classic_cool:

Gość IMO13861
Zwijasz się? A nie powinnaś się ROZWIJAĆ? :P 🖐️

Gość IMO13861
Za STALKING się idzie siedzieć...;)