Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymurga

Szlachetna paczka. Zaraz mnie szlag trafi!

Polecane posty

tymurga -> a co za różnica? jeśli chodzi o organizację działa chyba w całej Europie, właśnie poprzez większe uczelnie, chyba :P

Gość nie krotkonozne
trzeba dac i juz. najlepiej kase, wlasne sumienie zaspokoic

Gość tymurga
tak po prostu spytałam ale skoro nie chcesz odpowiadać to spadaj głupia prukwo i dalej wspomagaj ciapate brudasy zgadzam sie z kołodorą - pomagajmy rodakom

Gość bo prawda jest
taka że Ci którzy naprawde poczebują pomocy nie poproszą o nią bo się po prostu wstydzą że nie dają rade własnymi siłami zabezpieczyć bytu rodzinie, A pomoc dostaja osoby takie jak wyżej opisałyście które czakają aż im się da bo one chcą i im się nalezy

tymurga tak po prostu spytałam ale skoro nie chcesz odpowiadać to spadaj głupia prukwo i dalej wspomagaj ciapate brudasy zgadzam sie z kołodorą - pomagajmy rodakom myślę, że przepaść między nami jest tak ogromna, że nie zasługujesz nawet na tą odpowiedź 🖐️

Gość tymurga
:O Już się ktoś podszywa :O pijany kjójićek Nie pytałam gdzie mieszkasz ani nie piszę do nikogo chamskich komentarzy :O

Gość ja bym jej wysłała
paczkę prezerwatyw :O

Gość KaśkamamaOli
Wiecie co ja niedawno straciłam prawo do stypendium i utrzymuje sie z coreczka za 195 zł które dostaje od Mopsu i 238 zasiłku rodzinnego i samotnej matki .Ale w życiu nie śmialabym prosic o pomoc gdyż po prostu sie wstydze.Owszem jest to cholernie trudna sytuaja ale cóz,doam ze mieszkam z bratemi mama mama jest również na bezrobociu .Dotej pory było mi dobrze lecz teraz juz tak nie jest czasem zastanawiam sie czy kupic małej mleko czy ciastko...Ale mam nadzieje ze znajde jakas prace i uda mi sie nas wyciagnac z tej biedy..

Gość tymurga
Spoko kjójićek :-) W końcu to tylko kafeteria :D Ja uciekam już 🖐️