Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnosc siebie zalezy od wygladu

Polecane posty

Gość IMO13861
Drabino - ja się właśnie TROSZCZĘ...zryźliwcze! Siłownia może mu w tym pomóc - a być może jak już urośnie, to wtedy pomoże on Tobie. :classic_cool: PS. O nie - znowu ON banałami rzuca. :O

Cześć Rozia :) 🖐️ BTW, ile jeszcze mogę urosnąć? Mam 175cm wzrostu jak narazie :D Z poprawką na to że palę :O

Gość IMO13861
175!? O Jezu! Już na siłownie i fajki precz! I to migiem, bo Drabina czeka! I to długo czeka!! :classic_cool:

Gość Lucyfer pierwszy
mozecie sie ze mna nie zgodzic ale uwazam ze BLE BLE ma racje. Nawet nie chce mi sie juz tlumaczyc.

Gość taki jeden facet 27
"Ble ble stań sobie przed lustrem powiedz na głos " jestem brzydki" i miej to w dupie zaakceptuj swój brzydki ryj smiej się z tego itp" A cóż to? Nowy rodzaj afirmacji? zwał jak zwał chodzi o to że brzydki ryj nie może stać na przeszkodzie w poznawaniu kobiet i w ogóle w samopoczuciu . Dlatego niech zaakceptuje siebie z wyglądu takim jaki jest ,a nad pewnością siebie popracuje.

Gość IMO13861
Mój Młody Padawianie - wyliżesz mi śmierdzące jaja?

Gość IMO13861
ble ble a malo to "Ale czas to weryfikuje." W doskonałym świecie owszem. W tym, którym żyjemy drugiej szansy często nie ma. arpad17 "Poza tym nikt ci tego nie zapewni tylko ty sam." Nawet jeśli wszyscy dookoła będą Cię wspomagać, karmić poczucie własnej wartości i służyć oparciem? Ciekawe...

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "A to słowo piszemy łącznie, studentko." Wyłącz korektę tekstu, to wtedy pogadamy - studentko. :classic_cool:

Gość ble ble a malo to
Imo nie w świecie doskonałym.Zalezy na kogo trafiasz.Sa puste lale które tylko na to patrzą ale chcesz taka? LUbię twoje odzywki więc sie nie baw w odbijanie piłeczki.Ja naprawdę wole brzydszego z dobrym charakterem, niż pięknisia , osiedlowego macho.

"...tyle literówek co aj dizś zrobiłam i nikt sie nie czepiał" To miały szczęście, że ich nie dostrzegłam moim Aryjskim okiem. :D

Gość IMO13861
ble ble a malo to "LUbię twoje odzywki więc sie nie baw w odbijanie piłeczki.Ja naprawdę wole brzydszego z dobrym charakterem, niż pięknisia , osiedlowego macho." Ależ ja nie mam dalszego zamiaru się spierać. Doskonale wiem, że w ten sposób poczułabyś się atakowana, co prowadzi do "argumentów" ze sfery 'opinii'...a dyskusje na temat opinii, jak i gustów są pewnym rodzajem tabu. ;)

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "To miały szczęście, że ich nie dostrzegłam moim Aryjskim okiem." No, no, no! Widać, żem także Aryjczyk (A przynajmniej wersja kieszonkowa Aryjczyka)! W naszej krwi płynie umiejętność dostrzegania błędów - niemal jakby ktoś je za nas podkreślał, czerwoną falowaną linią. :P

Gość ble ble a malo to
nie chodzi o tabu.Kazdy ocenia subiektywnie w zgodzie ze swoim doświadczeniem.I spieranie sie nie ma sensu.Ty na przykład lubisz brunetki hipotetycznie , a ja się będe upierać ze powinieneś blondynki.A i tak kazde będzie uważać swoje.

Gość Ja jestem piękna
ale pewności siebie mi brakuje.

Gość IMO13861
Dokładnie moja droga - spieranie nie ma sensu. Taka dyskusja wyglądała by następująco: -Wygląd nie jest ważny. -Jest! -Nieprawda! Ja i moje psiapsiółki nie lecą na wygląd! Foch! -Wcale, że nie! Kłamiesz **tupot małych zdenerwowanych nóżek** -Sam kłamiesz!! Jak sama widzisz - dziecinada. ;)

Gość IMO13861
Zielona Żabo - witamy Cię w naszym skromnym gronie. :P

Szanowni kafeteriusze przepraszam ż e z taka nieuwagą redaguję swoje wypowiedzi, toż to neidopuszczalne 🖐️ ciesze sie niemniej ż ew ten oto prosty sposób mogłam podneiść wasza samoocenę, ukazując wam swoja neidoskonałośc :)

Gość ble ble a malo to
wiem :)

Beliar "Cześć Rozia BTW, ile jeszcze mogę urosnąć? Mam 175cm wzrostu jak narazie Z poprawką na to że palę" Cześć Beliar. :) Moim zdaniem to w dużej mierze powinieneś się zainteresować rodzicami i się dopytać jak to u nich było z tym wzrostem. Ty ogólnie masz jesteś jakieś 3lata na wzrost swoimi naturalnymi siłami, może coś tam Ci urośnie. A jak bardzo chcesz już teraz to musisz iść inną drogą-> Somka/Somanotropina

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Moim zdaniem to w dużej mierze powinieneś się zainteresować rodzicami i się dopytać jak to u nich było z tym wzrostem." Dopytać? A nie prościej żeby SPOJRZAŁ? :D "A jak bardzo chcesz już teraz to musisz iść inną drogą-> Somka/Somanotropina" Tak - HGH, insulina, testosteron...oj Drabino.

ble ble a malo to - masz czarny nick ? bo chcial bym wiedziec w przyszlosci z kim rozmawiam :)

Gość dewdwedwed
hmmm jesli ktos atrakcyjny jest świadomy swojego wygladu moze to zwiekszac jego pewnosc siebie. ale znam wiele osob nie atrakcyjnych ,a pewnych siebie i atrakcyjnych ,a niepewnych wiec chyba to raczej nie regula

Gość IMO13861
żaba Letycja "witam i zarazę... zarazem żegnam i idę chwiejnie lulu" Czekaj! Skoroś piana, to...POKAŻ CYCKI zanim pójdziesz. :P