Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtuvon

doradzcie

Polecane posty

Gość virtuvon

nie jestem z nim prawie 2 miesiace bylo zle on mnie zostawil mielismy sie kumplowac jednak nie wyszlo poklocilismy sie tydzien temu bo byl niemily gdy napisalam ze ja tez jego nie chce jednak 3 dni temu musialam skoczyc z naszym kolega do niego po reszte rzeczy zreszta sam tak wymyslil i o dziwo byl mily i ucieszony na moj widok ja tez bylam mila od tego momentu nniby w sprawie zdjec ale pisze i dzwoni odzywa sie pisze ze jeszcze cos tam mi podrzuci zebym nie zabierala wszystkiego to on sam przywiezie a przeciez bylam z naszym kolega samochodem czy to znaczy ze on teskni? ze jest szansa?

Gość daj sobie
z nim spokój. Nie warto się łudzic.

Gość adrianna ***
szansa zawsze jest... w twoim przypadku jest to szansa na znoszenie fochów primadonny :D

Gość virtuvon
jak to fochy nic o mnie nie wiesz.......gdyby nie chcial kontaktu dsajby rzeczy koledze w pizdu bez ogladania mnie a tak sam zaproponowal i zebym ksiazki zostawila to on sam przywiezie.

Gość virtuvon
do pies go jebal masz racje ale to ja dalam ciala klocilam sie z nim obrazalam nawet go ra uderzylam ale im dluzej jestem bez niego tym bardziej zdaje sobie sprawe z czego sie to bralo ja nie czulam sie pewnie:(((( ciagle mysli ze ze znajdzie lepsza

Gość adrianna ***
w tym wypadku ON ma fochy primadonny :D nie pisałam o tobie :)

Gość virtuvon
aha ma mnie dosc nie wiem czy cos czul moze ja rzeczywiscie ja zapomne o nim i poszulam kogos kto mnie pokocha gdzie nie bede sie zastanawiala co czuje czy zostawi itd

Gość adrianna ***
zasada numer 1 jak facet CHCE związku, to kobieta nie ma żadnych dylematów z e znalezieniem się w roli. jak facet NIE CHCE zwiazku, to daj mu poszukać takiej z którą zachce ;)

Gość virtuvon
mnie moze bylo malo on inaczej okazuje uczucia ehh niewazne zapominam o nim widac tak mialo byc tylko po cholere byl ze mna prawie 1,5 roku? dla zabawy?

Gość adrianna ***
jego zapytaj :D może ci wyjasni ...

Gość virtuvon
niby w to wierzyl:)