vanillasky.. 0 Napisano Listopad 20, 2011 tygodniowo jest mozliwe? ktos naopowiadal takich rzeczy mojej siostrze i ona strasznie sie napalila,zeby jechac. mi sie to wszystko cos naciagane wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Never Lose Hope 0 Napisano Listopad 20, 2011 1200 co tydzien? Chyba co miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 20, 2011 no tak na miesiac,ale w tygodniu niby tylko 30godz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 20, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belzebubb Napisano Listopad 20, 2011 z napiwkami w dobrej knajpie jak najbardziej mozliwe, ja pracowalam w londynie, pensje mialam minimum, ale z napikwo drugie tyle na czysto mialam w miesiac po 1700f, ale to byla bardzo dobra restauracja z bogata i hojna kilentela, sprawdz tamto miejsce o ktorej mowisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uncle Adolf Napisano Listopad 22, 2011 30h to akurat wieczory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UKKinga Napisano Listopad 29, 2011 pracuje w londynie, pub/restauracja w hampstead. za 80h / mc dostalam 520 funtow. pracuje na part time, napiwki dobre, ale czasami mysle ze niewarto uzerac sie z tymi zarozumialymi i nieprzyjemnymi klientami - angolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach