Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inikka

Sucha skóra - co radzicie?

Polecane posty

Gość Inikka

Skórę mam bardzo wysuszoną, choć nie wiem, czemu. 2 razy dziennie używam kremu, piję dużo wody, nie stosuję wielkiej ilości kosmetyków... Dziś kremowałam twarz ok 2 godzin temu, a teraz skórę mam znowu suchą, jakbym w ogóle jej nie kremowała... Ktoś ma na to jakiś sposób?

Gość Inikka
Dodam też, że skóra jest bardzo podatna na uczulenia, więc nie mogę stosować większości kosmetyków do pielęgnacji skóry suchej... Sprawdzone rzeczy to jak na razie produkty firmy Ziaja i krem dla dzieci Bambino -.-

Gość Inikka
Kremu pomarańczowego. Garniera właśnie nie mogę :D

Gość hybrydashsh
a probowalas nawilzac sie od srodka? np pic sok z aloesu? on bardzo nawilza skore, naprawde polecam. Poczytaj o nim necie. Sama woda nie pomoze, trzeba ja jakas zatrzymac w organizmie i aloes pomaga.

Gość Inikka
O, dziękuję bardzo, na pewno poczytam i jak tylko będę miała okazję, to zakupię :)

Gość hybrydashsh
no warto poczytac. Ja mialam bardzo sucha skore plus niemile niespodzianki na twarzy, ogolnie wielki chaos. 2 tyg juz pije 2 lyzeczki dziennie i skora sie oczyszcza ( w ogole caly organizm) i jest swietnie nawilzona plus gladka. W dodatku jest to naturalny uodparniacz. Same zalety.