Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __zniesmaczony__

okropne przeżycie na dyskotece

Polecane posty

Gość __zniesmaczony__

bylem wczoraj na imprezie z kolegami, swietnie sie bawilismy, oczywiscie wiadomo jakies piwko, drinki, kazdemu szumialo w glowie. i wiadomo kazdy chcial wyrwac jakas laske. ja sobie wypatrzylem jedna taka nawet ladna, zgrabna, postawilem jej piwo i tak od slowa do slowa, tanczylismy razem potem sie calowalismy i zapytalem czy pojdzie ze mna do samochodu w wiadomym celu. zgodzila sie bardzo chetnie, poszlismy i od razu zabrala sie do loda, bylo oczywiscie zajebiscie, juz myslalem jak sie bede chwalil kolegom. no ale chcialem tez sie kochac wiec rozbieram jej spodnice podciagam do gory, zdjalem rajty i sciagam majtki a tam taki odor, ze musialem glowe wychylic przez okno zeby zaczerpnac powietrza. mowie wam wszystko sie ddoslownie lepilo tam pelno jakis czerwonych krostek, jakas ropa tam ciekla doslownie jak jakies pobojowisko. i mimo ze mialem gumke to nie odwazylem sie tam wlozyc mojego wacusia. do tej pory mi sie zbiera na wymioty. jak mozna sie tak zapuscic????? i co to w ogole byo????? i sie zastanawiam czy mnie czyms nie zarazila jak loda robila???? bleeeee

Gość uschnie ci
za kilka dni

Gość __zniesmaczony__
wez mnie nie strasz koles, dosyc strachu sie najadlem

Gość e tam od razu uschnie
poczekaj z 2 miesiące zgnije ci ,a po skoku ze stołka odpadnie

Gość __zniesmaczony__
nie straszcie biednego chlopaka :D

Gość koko#34
a co jej powiedziałeś jak nie chciałeś się z nią bzykać?

Gość __zniesmaczony__
jak to co ? oblizałem jej wszystko . pychota :)

no zapuszczona była poprosu, nie dbała o higene i tyle. jeszcze zależy ile lat masz Ty i ile lat ona miała, no i z jakiego środowiska się wywodzi. ale tak wogóle to fajny paradoks co nie? laska może być ładna, zgrabna, i ogólnie taka fajna, ale nie wiemy do końca czy dba dogłębnie o siebie dopokąd jej nie zajrzymy w gacie, bo całą resztę można zamaskować tapetą czy dezodorantem :-D

Gość __zniesmaczony__
ja mam 20 lat a ona 55. mówiła że właśnie dostała się do sejmu

Gość koko#34
no właśnie z zewnątrz ładna a w środku potwór! masz chłopie teraz nauczkę żeby nie bzykać pierwszej lepszej z brzegu.

Z drugiej strony, jak by bzyknął może by się pleców dorobił... Skoro pani się do sejmu dostała...