Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mulem ruż

Matka która topi własne dziecko?

Polecane posty

Możecie mi przybliżyć wasz punkt widzenia na sposób myślenia takiej kobiety? Czy ktoś taki jak ta która świadomie utopiła 3-latkę w lodowatej wodzie w Sopocie jest jeszcze człowiekiem czy już nie? Jaka kara byłaby właściwa dla niej?

Gość Jordan Chase
kobieta była psem (suką) ogrodnika nie umiała utrzymać dziecka, a nie chciała żeby ktoś inny to zrobił to musiało skończyć się tragedią

Gość co mam teraz zrobić z tym
lepiej sie utopić niż żyć z taką matką

Gość Callyypso
Szok. Czy ktoś znał bliżej sytuację tej rodziny..? Dlaczego dziadkowie nie obserwowali tej matki, skoro leczyła się psychicznie? :( Biedne dziecko...

nic bowiem nie usprawiedliwia matki ktora zabija swoje dziecko,ktore jest zupełnie niewinne i bezbronne...żadna choroba psychiczna !znajac jednak zycie biegli,psychiatrzy i sad uznaja ja za niepoczytalna,trafi na jakis czas do zakładu zamkniętego,potem ja wypuszcza i znowu zajdzie w ciaze...

Gość a ktoś mówił cos o tym nicku
ja nie rozumiem waszych bulwesacji - urodziła i miała prawo zrobić co chciała z własnym dzieckiem, co wam do tego?

zaraz polecą wpisy ze matka zawsze kocha bezinteresowanie swoje dziecko, nie wazne jaka by była, co by robila, ale to matka i trzeba ją szanować ....:o takie myslenie jest naszego spoleczenstwa,.Jesli kobieta odda dziecko do rodziny adopcyjnej bo wie nie podoła trudu macierzynstwa, wtedy jest szaaał ludzi ze co za wyrodna matka

Czy chora psychicznie ma prawo opiekować się dzieckiem? Czy bestialska śmierć tego dziecka to nie wynik zaniedbania pracowników MOPS, sądu rodzinnego lub jakiegoś lekarza? No bo skoro leczyła się i są na to papiery to dziecko chyba powinno zostać odebrane?

Gość a ktoś mówił cos o tym nicku
jaka bestialska śmierć, bestialsko to zabili ksiedza Popiełuszke a to dziecko 3 letnie pewnie nawet nie miało świadomości

[zgłoś do usunięcia] a ktoś mówił cos o tym nicku ja nie rozumiem waszych bulwesacji - urodziła i miała prawo zrobić co chciała z własnym dzieckiem, co wam do tego? Zapewne identyczne było jej myslenie, ze ona dala zycie i ona ma prawo je odebrac.I ty ją w tym wypadkuwpelni popierasz rozumiesz??!!hmmm

Gość lena #
czytałam na wp., że ta kobieta miała silną pepresję poporodową i nie bardzo potrafiła zajmować się dzieckiem macierzyństwo ją przerosło i wpędziło w chorobę a co najdziwniejsze oni wcześniej bardzo chcieli dziecka i długo się o nie starali

Gość lena #
depresję miało być

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Choroba psychiczna jej nie usprawiedliwia? Wątpię żeby normalny człowiek był w stanie zrobić coś tak okrutnego! Więc powinno się ją leczyć, a nie wymierzać takie tortury, w końcu inaczej myśli. Jeżeli jest zdrowa to mam nadzieję, że sama utopi się w lodowatej wodzie!

Gość lena #
jej sąsiedzi już wcześniej podobno mówili, że ona normalna nie była i że dziecko bardzo często płakało

####jaka bestialska śmierć, bestialsko to zabili ksiedza Popiełuszke a to dziecko 3 letnie pewnie nawet nie miało świadomości#### 3 letnie dziecko,ktore jest topione prze wlasną rodzicielke juz ma pelną świadomosc ze wlasna matka je topi i do czego zmierza. Wrzucając corke do lodowatej wody i ją topiąc,dziecko juz o tym wie ze umrze jesli nie moze tlenu zaczerpnąć i zachłysnuje się lodowata wodą.Te dziecko wiedzialo do czego matka dążyła.To jest dla mnie bestialska smierc akurat

lena # ta matka miala ograniczone prawa rodzicielksie, kilkukrotnie robiono obdukcje dziecku z podejrzeniami bicia,lecz niestety dziecko nadal bylo pod opieką matki mimo ograniczonych praw, bo kobieta leczyla kiedys sie psychaitrycznie i brala proszki uspakajające na nerwice Moj szwagier znał tą rodzine bo mieszkal na ich osiedlu

Gość iuyrtcvm,utr
dla matki z depresją czy inną chorobą psychiczną jest cień usprawiedliwienia dla tych obojętnych ludzi nie ma

Gość tskie rapmaparmapa
ja majac 3 lata słuchajcie nie opowiadajcie bzdur sami pewnie nie pamietacie niz z okresu poniżej 5-6 roku życia nie porównujcie dojrzałych istot do 3 latka 3 latek nic nie wie mając 2 lata nawet nie płakaam przyz zastrzykach bo nie czulam

Gość jlikjkjnknhk
ale pieprzycie głupoty, ja mam stwierdzoną schizofrenię, opiekuję sie własnym dzieckiem , pracuję, to jest choroba psychiczna i nikt nie ma mi prawa z tego tytułu dziecka odebrać, jak nie znacie prawa i przepisów to się nie wypowiadajcie !!!!

a kto miała z was do czynienia z osobą chorą psychicznie??? Nie mówię, że choroba powinna być usprawiedliwieniem, nie powinna być! Powinna do końca życia być zamknięta w szpitalu ale powiedzcie mi kto normalny jest w stanie zabić własne dziecko? Nie mówię, że każda kobieta musi kochać potomka ponad życie, ale żeby je zabić? To nie może być zdrowa kobieta

Gość lena #
To w takim razie nie rozumiem jej męża, rodziców, teściów... Ktoś powinniem pomyśleć za nią i zająć się tą dziewczynką jeśli matka sobie nie radziła i była agresywna!!

a dzieci powinni odbierać osobom które nie chcą się leczyć, te choroby da się leczyć trzeba tylko chcieć i zdać sobie sprawę, że jest się chorym

Gość lena #
Koleżanka mojej teściowej po ciężkim porodzie też miała depresję, dziecko ją denerwowało, męczyło, nie potrafiła się niczym cieszyć, cały czas płakała. Lekarz zalecił jej rok terapii w ośrodku z dala od domu, a do dziecka przyjechała babcia i cały rok się nim zajmowała bo matka nie była w stanie.

u nas w kraju zawsze tak jest ile kobiet musi poradzić sobie sama mimo iż ma rodzinę? Ile osób myśli, że depresja poporodowa to wymysł? Ile ginekologów usuwa ciążę? Ile osób pracuje bez uprawnień? ALE JAK SIĘ COŚ STANIE TO WIELKA AFERA ZARAZ za tę tragedię odpowiedzialna jest rodzina tej kobiety, dlaczego nikt jej nie pomógł???? Dlaczego nikt nie pomógł temu dziecku???