Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mulem ruż

Matka która topi własne dziecko?

Polecane posty

winna jest matka jak i panstwo-pracownicy socjalni i kuratorzy,ktorzy pomimo ograniczenia władz rodzicielskich, podejrzen bicia dziecka (obdukcja kilkakrotnie to wykazala) i leczen u psychiatry ( w tym zazywanie lekow na nerwice lękową) NIE ODEBRALA MATCE dziecka, tylko zostawila los dziecka w rękach chorej emocjonalnie jak i psychicznie matki, ktora nie panowala nad wlasnymi czynami

a mimo to dziecko było nadal pod jej opieką mimo ograniczenia przez sąs wladz rodzicielskiech ,ale ze agresorka matka pasychopatka nie miala jeszce odebranych praw to jednak stala sie tragedia

Gość jesteś za głupi by coś zrozumi
prezes powiedział, że Tusk jest winien, bo jest z Gdańska i nie przypilnował.

Gość dcgsge
ona leczyła sie psychiatrycznie, nie usprawiedliwiam jej ale lekarz ktory ja leczył powinien jakos moz einaczej zareagować,z wrócic sie do odpowienich władz by meili ja na oku

Gość dcgsge
no sory ale to chyba nie tylko nerwica lekowa była diagnozowana, ja mam taka nerwicę i w życiu bym swego dziecka nie skrzywdziła!!!

Gość D D D DDDDD
to ze sie leczyla psychiatrycznie nie znaczy ze jakas super chora byla mogla sie leczyc na depresje,od kiedy lurde depresja poporodowa trwa 3 lata a jak MOPS mial jej pomoc skoro nie byla tam po pomoc?? A gddzie tatus ten dziewczynki byl?? Pewnie spierdolil

Gość mamuska mama
ogladalam kiedys program o morderczyniach z usa i byla opisana historia kobiety ktora wsadzila swoich 2 synkow (1 i 6lat) do auta, przypiela pasami do fotelikow i wepchnela auto do jeziora.... zrobila to swiadomie bo jej nowy facet nie chcial dzieci..... pokazywali zdjecia tych chlopcow- sliczne dzieci:( ja nie wiem co sie dzieje w glowach tych kobiet ktore morduja wlasne dzieci

Gość sw,nssns
tez kiedys jakas upozorowala podpalenie domu by kase z polisy dostac