Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to ja:)

Jak to jest z MIŁOŚĆIĄ ? ?

Polecane posty

Mam pytanie, jak sądzicie, jak to jest w Waszych głowach, związkach? Myslicie ze zwiazek 2 osob, kobiety i mezczyzny... jak ma wygladac? Chhodzi mi o uczucie, miłosc? Uwazacie ze jest takie cos jak ,,miłosc-zauroczenie" od pierwszego wejrzenia i potem sie to poglebia czy Miłosc rodzi się powoli..z kazdym spotkaniem..? Czy to ze ktos nie czuje tej ,,chemi" na pierwszym spotkaniu to jesli jakis znak? Jak to było w Waszych zwiazkach? ile juz jesteście razem, czy sie kochacie, kiedy ta milosc przyszla? prosze o komentarze:)

Gość SRAK głupoto
od1 wejrzenia, rozwiódł się dla mnie (tydzień po poznaniu mnie powiedział żonie), razem 4 lata. kochamy się bardzo.

jeszcze ktos?

Gość dobrze czy zle
mia 100%

Widzę że ktoś szuka odpowiedzi :) Na to nie ma wyłącznej recepty, jesli dobrze znasz siebie to na pewno stworzysz szczęśliwy związek. Podstawową jego zasadą jest ogromna chęć przebywania razem u której podłoża jest wiele przyczyn.

Gość nooooo!
do , srak glupoto1 I co ? jestes pewna ze masz sie czym chwalic??

no po czesci szukam, po częsci nie ;) DO tej pory myslałam ze to musi byc ta ,,chemia": od samego pozatku. To ona łaczy ludzi, spaja ze sobą itd. Ostatnio poznałam pewnego człowieka iii jej nie było, a wrecz przeciwnie. Cieszyłam się ze nasze 1sze spotkanie sie kończy i juz sobie jedzie itd. Od tego czasu spotkalismy się pare razy, spędzilismy ze sobą duuuzo czasu no i tak Was własnie pytam, jak myslicie i jak to u Was jest :)) Prosze się nie obrazac, nie komentowac:) Kazdy moze się wypowiedziec, oczyiwscie na temat :)

Gość Ivanhoe38
Ja kiedy spotykam kogoś, potrafię szybko ocenić czy mogę pokochać tą osobę... Nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia. Sądzę jednak, że może się zdarzyć spotkać kogoś wyjątkowego, kogo się czuję od pierwszych chwil... czuję się jego częstotliwość, jego zapach (feromony) oraz czuję się jego osobowość, która nas ujmuje. Następnym etapem jest poznawanie, zbliżanie się, konfrontowanie naszych charakterów, kryteriów wartości oraz temperamentów... Do tego niezbędna jest szczypta szczęścia oraz wewnętrzna harmonia... i wtedy może... http://utraconechwile.blogspot.com/

ja tez tak miałam... spotykajac pewna osobe tzn mezczyzne w niektórych sytuacjach czułam to ,,Cos"...ta chemie itd. Do momentu az nie poznałam obecnego ,,kolegi". Spedzamy ze soba duzo czasu, poznajemy sie, jest Idealny. I zastanawiam się czy bede w stanie go pokochać..