Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

SERIO BEZ JAJ ALE ja szukam zony .... tej jedynej

Polecane posty

TYLKO CIEPLO I CIEPLE ZYCIE I U MOJEGO BOKU WYBRANKA NA CALE ZYCIE ale o co chodzi? nie grzeją jeszcze u ciebie ?:P czy jaka cholera ku.....a mać nie ma to jak uprzedmiotowić kobietę i sprowadzić do roli wygodnego ogrzewacza życia

UwazajNaMnieOn xx010@tlen.pl'; "desperacja ?? bo w odruznieniu od was wiem czego chce !!!" Hmm no na pewno nie słownika.

Gość cadu
może nie do końca na serio Autor tu szuka, albo inaczej - nie do końca wierzy, że tu znajdzie... Ale to nic śmiesznego, że próbuje, że może ma już tak dość samotności. Znaleźć obecnie tą odpowiednia osobę nie jest tak łatwo, sami przyznajcie..? :)

Gość wszyscy chcą kochać
widac że jesteś nerwowy

Gość cadu
TYLKO ZE JA NIE SZUKAM SEXU BO TO NIE JEST MOIM CELEM TYLKO CIEPLO I CIEPLE ZYCIE I U MOJEGO BOKU WYBRANKA NA CALE ZYCIE ale co Wy u licha widzicie niestosownego w tych słowach?

Wyluzuj rajtuzy prawiku. Przyznaj się, że nie masz już innych pomysłów na znalezienie kobiety i popadasz w paranoje. :D

Gość a jakie masz wymagania
co do dziewczyny???

Gość kefetarianka
Weście przestańie na kafe nei można zalesc zony/męza czy innych osób z którymi wejdziemy w glębsze relacje. Autorze jeśli szuaksz żony wejdź na czata (najlepiej ze swojego rejonu) lub daj ogłoszenie do serwisu randkowego. Tutaj ci sie nie uda

NIC NA SILE; sama ma sie znalesc, miej oczy dobrze otwarte , zawsze pacz sie na jje rodzicow, jablko od jabloni daleko nie spadnie,

Gość jabłko od jabłoni nigdy nie
spadnie - nie nawidze tego stwierdzenia! pochodze z rodziny patologicznej ale nigdy nie bede taka jak moja matka! brzydzę sie takiej postawy i nie nawidzę gdy ktos mowi takie przysłowie bo czuje sie razona! moje jabłko padło bardzo daleko od jabłoni, zostało popchniete przez wiatr smutku i goryczy.

Gość ja rowniez jestem z wlkp
ale nie chce meza ze sredniowiecza :( ktory sie nie myje, uprawia sex po ciemku w ubraniu i nie szanuje kobiet :P

Gość ile masz lat?
?