Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

Co robić w sylwestra?

Polecane posty

a) usiąść samemu przed tv z piwem b) spotkać sie ze znajomymi za którymi nie przepadam c) przesiedzieć na kafe d) pójść na samotny spacer obserwująć dobrze bawiących się ludzi e) przespać

Gość odpowiedź oczywista i
przewidywalna c.)

Gość łopciongam dworcowym menelom
iść na dworzec pkp i zabawić sie z napalonymi menelami 🖐️

Gość odpowiedź oczywista i
przwidywalna c.)

Gość maturks4
z poprawkami: a/ z dobrym winem i w eleganckim stroju d/ na miejską imprezę otwartą , potem spacer powrotny (zakładam, że nie bardzo daleki)

Gość maturks4
z poprawkami: a/ z dobrym winem i w eleganckim stroju d/ na miejską imprezę otwartą , potem spacer powrotny (zakładam, że nie bardzo daleki)

Gość posiedź więc na kafe
będzie fun!

Gość malakotka
Po co podnosisz? Myślałam, że mam do czynienia z kimś na poziomie, ale jak ty pochodzisz ze środowiska,. którego tylko na Mamrota stać, to zostań na kafe

Gość Pedro Rizzo
a w dupie to mam. w chacie siedzę i za piętnaście dziesiąta w kimę idę i co?

Gość kamila2011
Też mam co roku problem z tym jaks spędzić sylwestra. Nie lubię tego dnia. Nigdy nie byłam zadowolona. Najlepsza opcja w tej sytuacji jest chyba a) bo rozumiem ,że życie Cię nie urządziło skoro nie masz z kim spędzić tego dnia. b) odpada, bawienie się w towarzystwie które nas nie bawi jest bez sensu. Ja mam ten problem, że zawsze też spędzam go nie z tymi co bym chciała. c) możesz to połączyć z opcją a)... chętnie się dołączę:) d) możesz wyjść z piwem, może kogoś poznasz,albo ktoś kogo akurat lubisz będzie, ale patrzenie na wszystkich którzy się dobrze bawią jest przygnębiające. e) a dasz radę spać w taką noc, bo ja nie,mimo że totalna lipa z tego sylwestra.

Gość bolec21
ja w sylwestra tradycyjnie ogladam filmy ze Stallone :) jak imieniny to imieniny

Gość Pedro Rizzo
bolec - dobre

A mnie się wydaje, ze fajnym pomysłem jest wyjazd. W góry, albo nad morze, jezeli ktoś nie jest fanem nart, jak ja :-). Dlatego zastanawiam się nad wyjazdem do Jastrzębiej Góry. Widziałam ostatnio, ze primavera w jastrzebiej górze ma fajną ofertę sylwestrową.

Gość kamila2011
Czarownica Samanta nie jestes sama, ale po co się martwić na zapas..to tylko jeden dzień w roku;)

Gość Toromiszcz
Ja idę spać

Gość umyj se lulokka
a nie możesz się spotkać w dobrym, fajnym towarzystwie i urządzić jakąś domówkę, albo pójść do klubu. poza tym, sylwester na kafe to już chyba tradycja i pomyśl sobie: nie będziesz tu sama. będzie pełno takich forever alone.

Gość prawdziwaindiankazkafe
Sylwester na kafe wygląda jak każdy inny dzień roku i jak w telewizji też bo można spędzić go z telewizją. Można też wyjść gdzieś - gdziekolwiek i już. I tyle.

Gość no popatrz..
ja jednego roku poszłam spać o 22, rano się obudziłam i było dobrze ;p przespałam....w zeszłym roku byłam z chłopakiem a w tym roku albo tv albo spanie o 22 ;p