Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesołaolala

CHWILÓWKI! Czy ktoś z was korzystał z Via sms?

Polecane posty

Witam,mam pytanie ,czy ktoś z was korzystał z pożyczek chwilówek? Mam tutaj na myśli Via sms? Jesli tak,proszę wypowidzcie się na ten temat,czy to nie przekręt?

Gość ja bralam w vivus.pl
1000zl na miesiac i oddajesz 1000zl Ja bralam u nich pozyczke, bardzo szybko ja dostaniesz jesli posiadasz konto w banku, mozes wszystko zrobic przez internet, ja mialam pieniadze na koncie w ciagu godziny. Vivus.pl

Gość mimikanka
Uważaj na odsetki - zjedzą Cię! Jeśli faktycznie potrzebujesz pieniędzy "na chwilę" lepiej zwróć się o pomoc do kogoś z rodziny, kto nie będzie kazał Ci zwracać podwojonej kwoty.

Gość goasia
ja mogę polecić viasms, pożyczałam od nich 500 zł rok temu i byłam zadowolona - nie musiałam oddawać im o wiele więcej jak to czasem z chwilówkami bywa, ściśle trzymają się swojego regulaminu. Najlepiej wyliczyć w kalkulatorze na ich stronie ile pieniędzy i na jaki czas można pożyczyć: https://www.viasms.pl/jak-pozyczyc

Gość elkama
Wysłaliście smsa i co później? Musieliście dostarczać jakieś zaświadczenia? Musieliście wybierać się do nich do oddziału?

Gość Renatka4
Nie musieliśmy nigdzie chodzić, ani doręczać żadnych papierków. Żeby załatwić u nich pożyczkę wystarczy mieć telefon i dostęp do internetu. Po wysłaniu smsa, dostajesz od nich smsy zwrotne, później przesyłasz na ich konto 1 zł jako opłatę weryfikacyjną. Następnie czekasz na decyzję.

Gość gość
Do 10000 w Provident Polska