Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara1993ry

jaka zdarzyła wam się najbardziej obciachowa sytuacja?

Polecane posty

Gość sara1993ry

?

Gość sdfghjkl
a Tobie?

Gość sara1993ry
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość Spocona
jak byłam na dysce to tańczyłam na podeście i miałam krótką tunikę, do tego kabaretki i stringi :O przyczepił się do mnie jakiś gościu i podczas tańca tunika zawinęła się w górę i było widać moją dupę i stringi :classic_cool: na 100% widziała to moja znajoma, która pewnie potem rozpowiedziała wszystkim 😴 ale to było daaaaaaaaaawno, nie doszły do mnie żadne ploty na ten temat. 🖐️

Gość sara1993ry
mi jak ojcu połkłam bo za puźno penisa mi z ust wyciongnoł :O

Gość o było super jestem dziewicą
mi jak ginekolog włożył palec w tzipke a tam była błona i sie zdziwił i mu sie odbiło cebula

Gość sara1993ry
wychowawca (taki okropny,stary i brudas) powiedział mi, że mam 5 z angielskiego, a miałam mieć 3 i prawie wyszedł mi pasek. tak się ucieszyłam, że wskoczyłam na niego i pocałowałam go w policzek, facet sie zaczerwienil, a reszta klasy akurat to widziała, ale wstyd, jeszcze taki OBLECH

Gość sara1993ry
Albo innym razem,to było w sklepie z koleżanką i chciała zaiwanić pomatkę i wsadziłam sobie ją w ledżinsy i tak chodziła bo myślałam że nic nie widać a potem zobaczyła w lusterku że to wyglądało jak bym miała penisa a moja koleżanka nic mi nie powiedziała bo to zdzira i jest w ciąży ale nie wie z kim,ale to na pewno nie ze swoim chłopakiem bo raz mu włożyłam rękę w spodnie i on nie miał włosów łonowych to chyba jeszcze nie mógł,nie?