Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glorias

JAKI PROSZEK DO PRANIA/PŁYN DO PŁ.

Polecane posty

DZIEWCZYNY JAKIEJ FIRMY POLECACIE PROSZKI I PLYNY ... DO PRANIA UBRANEK DLA NIEMOWLĄT ?? :)

do prania używam Dzidziusia, albo Biały Jeleń. do płukania od niedawna Dzidziuś, wcześniej nic. od razu mówię - mały reaguje mi alergicznie na większość proszków do prania, nawet tych z oznaczeniem Sensitive. ostatnio założyłam mu szaliczek wyprany w zwykłym proszku, momentalnie broda cała czerwona, pokryta maleńkimi swędzącymi krosteczkami. tak samo po założeniu np podkoszulki całe plecy w drobnych krosteczkach. więc pomimo tego ze ma już 3 lata piorę w dziecięcych proszkach.

Gość mama111
Lovela-subtelnie pachnie,ładnie dopiera.Płynu do płukania nie polecam niemowlakowi(starszemu płukałam w silanach sensitive sweterki ,kocyki...)Próbowałam też Jelp'a ale coś nie pasował mi,po dzidzusiu...jeszcze dziś mam tą pokrzywkę na ciele mojej starszej córy przed oczami(a 6 lat minęło:) )Płatki prały na "buro":P

Gość Taka jedna Ola :)
Ja przez ok 7 miesięcy prałam w proszku lovela + silan biały. PŁYN DO PŁUKANIA LOVELA JEST OKROPNY I STRASZNIE ŚMIERDZI!!!!!! Musiałam to napisać dużymi, żeby nikt nie przeoczył. Teraz mały ma 9 miesięcy o piorę w naszym proszku (bryza max3) i płuczę w tanim płynie z tesco białym, 4 litry za ok 11zł, nie pamiętam jak się dokładnie nazywa, ale jest naprawdę ok. I nastawiam płukanie intensywne.

Gość Taka jedna Ola :)
Softin chyba- coś tak mi świta :)