Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatkaa

konflikt z mężem a sex

Polecane posty

Gość aparatkaa

Jestem 10 lat po slubie, mam 32 lata. Kiedys jak bylismy pokloceni to sie nawet cieszylam ze nie musze uprawiac sexu. Teraz bardzo mi sie chce, mam sny erotycznie, nie daje juz rady. Mamy konflikt od miesiaca. Zapowiada sie jeszcze dluzej, nie daje rady. Strasznie brakuje mi dotyku i sexu i wymiekam, wariuje, a zarazem jestem spieta bo powod klotni byl na tyle ciezki i wazny ze nie zamiarzam godzic sie sexem. Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?

Gość eebvuifboyse
Raćzka do dzieła, jękniesz sobie i od razu ci ulży:) A swoją drogą czy warto tak długo się na siebie boczyć? Zamiast się cieszyć, że ta druga osoba jest obok? Dopiero docenisz gdy go stracisz i będziesz się pukać w głowę, że zamiast cieszyć się to ty strzelałaś fochy. Adios 🖐️

Gość kochanek złagodzi
te małe problemy:) jestem kobietą i wiem z doswiadczenia:P

Gość Espresso27Artur
Nie bredź więcej ... tylko zerżnij swojego faceta tak jak chcesz i tak jak masz ochotę ... Jakiś konfilt, jakieś niejasności ... co to ma w ogóle być ... sejm ? Dogadać się trzeba i wyjaśnić wszystko od razu, szczerze ...

Gość wójekstaryhuejk
bo kobiety najprościej wola same cierpieć niż uznać swój błąd

Cieszyłaś się że nie musisz uprawiać sex teraz sie ciesz że masz chcice :p

no to skoro nie zamierzasz sie godzic seksem to moja droga musisz sobie radzic sama!!

Gość aparatkaa
to ja jestem znaczanie ! bardziej bezkonfliktowa, ja już dawno bym zapomniala o sprawie to moj maz jest zawziety i obrazony, uwazam ze nieslusznie wiele razy juz po wymianie zdan zaczynalam sex aby zalagodzis atmosfere i wielokrotnie tego zalowalam, czylam sie jak szmata do podlogi, nawet gorzej, bo ja sie staralam a on wcale nie chcial mnie dotknac, chodze i prosze sie jak bura suka a on agresywnie obrazony poniza mnie gdy mnie lekcewazy i nie reaguje jezu, umre chyba

Gość Espresso27Artur
To go wypierdol za drzwi ... Niech się synek opamięta ... Co to ma być ? scenariusz dramtu? Gdzie tu miejsce na prawdziwe życie i czerpanie z niego przyjemności ...

chyba kazdy czasami moze po prostu nie miec ochoty??? nie bede sie bzykac tylko dlatego ze facet ma chcice. Czasami ja moge nie byc w formie

Gość Espresso27Artur
Hahahah co za koleś ... Gratuluję zacofania ... Świadomy wybór to to co odróżnia nas od zwierząt

Gość Espresso27Artur
Co za bzdura kurwa hahahah Czepieacie się rządu ludzie a sami bredzicie jak popaprani ... hahah co za brednie, nie chcę, alę on chce, ale ja nie chcę, a kiedy chcę to on nie chce ...

mysle moj drogi ze nie wszyscy faceci dzialaja na zasadzie pouzowania po spuscie. tutaj jak widac wcale mu sie seksu nie chce

Gość Espresso27Artur
Spróbuj z drugiej strony :) Że to on będzie brał Cebie ... A jak nie to niech spierdlala :)

Gość dwudziestolattekk pytong 20cm
dawaj do mnie to tak ci sakwe przetrzebie że odpadniesz z przyjemności i miną ci wszelkie napięcia:D

Gość kochanek złagodzi
czy któryś z Panów ma ochotę na szybkie bara bara:P

Gość współczuję
rozumiem aparatke . powinnas go totalnie olać -chociaz to trudne. on tylko czeka az bedziesz prosic bo faceci uwielbiaja jak sie ich o cos prosi -czują sie panami. olej go i moze posciemnaj ze niby kogos masz -moze sie obudzi ! ja tez tak raz mialam ,pokłociłam sie z mezem (z jego winy) na moje nieszczescie akurat dodstałam takiej chcicy ze az mi sie plakac chcialo. no i wlazlam mu do łóżka -na szczescie nie odmówił bo to taki typ który nie odmawia nawet gdybym sie gó...em wysmarowała. wykorzytslam go ale potem głupio sie czułam.a co do kochanka to wcale nie takie proste jak ktos ma dzieci i prace ,a isc z pierwszym lepszym to troche niebezpieczne.