Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemko23

stracona miłość...

Polecane posty

Gość przemko23

Witam:) czasem siedze na kafeterii i sam postanowiłem się podzielić bólem jaki odczuwam od ok 3 miesiecy. Bylem z kobieta ponad 4 lata lecz nasze drogi sie rozeszły... nie zdrada itp tylko inne sprawy. Nie potrafię teraz normalnie funkcjonować,,, mam niby inna kobiete ale nie potrafie obdarzyc jej uczuciem. Boję się, że juz nigdy nie bede kochac innej bo jestem zdania że miłość w zyciu jest tylko jedna i to byla ta którą straciłem :( najgorsze jest to ze z moja bylą utrzymyje od jakiegos czasu cudowne relacje, lecz razem wiemy ze nie mozemy byc parą. Boję sie, że juz nigdy nie bede szczęsliwy z inna kobieta, mimo ze mam duze powodzenie u kobiet to do zadnej mnie tak nie ciągnie jak do mojej byłej :/ kochałem ją z całego serca... i dalej kocham

Gość fen kiu wery macz :)
dziekujemy za podzielenie sie bolem

Gość kefetarianka
Na pewno kogos pokochasz. Nie dzisiaj nie jutro ale za jkaiś zcas..

bzdury gadasz,a niby za co ja kochasz, za to ze cie zostawila,mila racje pustak ejstes na maxa , nie wiesz nawet za co sie kocha, milosc to nie puste slowo, kocha sie z glowa a bez glowy sie odchodzi, ty sie zmien bo odejdziesz

Gość przemko23
nie zostawila mnie.. ale rodziny nas podzieliły... odległosc itd jednyna szansa bedzie wspolny wyjazd z Polski jak cos

Gość Donek Dywersant
nalewka_babuni "bzdury gadasz,a niby za co ja kochasz, za to ze cie zostawila,mila racje pustak ejstes na maxa , nie wiesz nawet za co sie kocha, milosc to nie puste slowo, kocha sie z glowa a bez glowy sie odchodzi, ty sie zmien bo odejdziesz" Babka odstaw prochy bo ci szkodzi:) Ile macie lat? Opisz dokładniej powód rozstania...

Gość przemko23
po 3 latach jej rodzina mnie z nie wiem jakiech podowod przestała akceptowac... nie ejzdzilem do niej, wieczne spotykania w terenie, psuło sie wszystko bo nie myło mijsca spokoju i ciszy dla nas :/

Gość Donek Dywersant
"mam niby inna kobiete ale nie potrafie obdarzyc jej uczuciem." Po pierwsze nie oszukuj aktualnej partnerki. Wytłumacz delikatnie całą sytuacje i skończ to jak najszybciej... "po 3 latach jej rodzina mnie z nie wiem jakiech podowod przestała akceptowac... nie ejzdzilem do niej, wieczne spotykania w terenie, psuło sie wszystko bo nie myło mijsca spokoju i ciszy dla nas :/" Dziwne, może coś zbroiłeś:D. A serio to chyba najlepiej będzie jeśli pogadacie i spróbujesz dowiedzieć się czemu Cię nie akceptują. A tak na serio to chyba nie spotykałeś się z jej starymi tylko z nią no nie? Więc olej stare towarzystwo. Ważne, że ona Cię akceptuje...

Gość przemko23
nie, spotykamy sie sami i to jeszcze tak aby nas nikt nie widzial, nie potrafimy zyc bez siebie a musimy