Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie syn

jest! pierwsza długo wyczekiwana ciaża!!

Polecane posty

Gość bedzie syn

nareszcie sie udalo...po 2 latach staran, bedzie dzidzia!!!

Gość bedzie syn
rany mam nadzieje ze bedzie synus...ale jak corcia to tez super...w koncu tak dlugo czekalam...:):):)

Gość bedzie syn
ale strasznie sie boje, bo juz dwa niepowodzenia byly...z jednej strony strasznie sie ciesze, ale z drugiej jest ta obawa ze moge stracic to dzieciatko...rany boskie!

Gość A moze moze moze
a w ktorym tygodniu jestes? Nie nakrecaj sie to wazne..

Gość bedzie syn
czwarty tydzien dopiero, ale nie chce zapeszac...i mam nadzieje ze wszystko tym razem bedzie ok

Witam dziewczyny. Mam pytanie czy piersi mogą boleć ok 16dni przed okresem (dodam, ze zawsze pare dni przed mnie zaczynały boleć)? Czy to może objawy ciąży? Bo okres mam dostać 2.12 a tydz temu (w dni płodne) kochałam się z mężem i czułam że nam chyba gumka pękła. Czy to ze stresu tak wcześnie mnie bolą piersi i czuję kłucie w prawym jajniku czy to mogą być objawy ciązy? na test za wcześnie bo robiłąm wczoraj i negatywny

jeju blagam...tylko nie takie rzeczy...ja juz trzeciego poronienia nie zniose...nie dam rady...

Gość ddnjoi;s
owulacja idiotko:/

nie ma co wariować tylko trwać, bedzie co bedzie, zycze oczywiscie jak najlepiej, ja tez chcialabym miec bardzo syna :) na chwile obecna nie mam takiej mozliwosci :P:)

Gość na a a
a dlaczego mówisz o 2 niepowodzeniach??? spokojnie nie ekscytuj sie tak!!ja tez oszalałam jak zobaczyłam 2 kreski,ale niestety straciłam ciaze w 9 tyg

ja straciłam ciążę w 14 tygodniu to był chłopiec teraz znów zobaczyłam 2 kreski boję się ale jestem dobrej myśli teraz chodzę po górach i oswajam się z tą myślom i pomalutku zaczynam być pozytywnie nastawiona , że tym razem będzie dobrze.

Gość dark_women
a gowno mnie to obchodzi glupia cipo.obys poronila!:D

Gość na a a
jej ale idiotki dark woman i noxelia won!!!

Gość dark_women
idiotka to zalozyla ten temat, a reszta kretynek onanizuje sie wirtualnie pod jej wypociny z nadzieja ze zobacza magiczne 2 kreski:D

Gość na a a
nie idiotka to ty jestes!!! i pamietaj ze zło powraca ze zdwojoną siła!!! jak mozna komus zyczyc zeby poronił???? no jak!!!krowo bez uczuć!!!

Gość dark_women
nie podniecaj sie tak cielna krowo bo poronisz

Gość na a a
mama mnie uczyła zeby z moralnym dnem i przegrancem zyciowym nie rozmawiac!!!wiec ŻEGNAM!!!!!

Gość dark_women
a mnie uczono zeby umiec rozmawiac z kazdym, nawet durna cielna krową znizajac sie jednoczesnie do jej poziomu, zeby bylo jej latwiej pojac pewne kwestie:)

Gość jejciuzdebiałam
dark szkoda ze mama nie nauczyła ciebie szacunku do innych!!!ludzie pamietajcie ze takie złozyczenie moze wrocic do was ze zdwojona siła TEN SWIAT SCHODZI NA PSY A LUDZIE SA OKROPNI!!! autorko głowa do góry;)bedzie dobrze

Gość MaRciaaaaahh
Co jakis czas mam plamienia lekko brązowe czasami z niewielka ilosci krwi zazwyczaj przechodza na nastepny dzien. Nie wiem co mam o tym myslec gdfyz nie zdazylo mi sie plamienia co kilka, kilkanascie dni. zazwyczaj pojawiaja sie przy ciezkiej pracy

Gość poprosze:)
pytanie do autorki=--- a co sie stalo,ze w koncu zaszlas?????? pytam, bo sama ponad 2 lata czekam...

Gość na a a
do ciemnej kobiety a jaki ty przepraszam poziom reprezentujesz??? bo dla mnie zaden!! dno kompletne,jedna wielka czarna dziura!!!;);)

Gość dark_women
na szacunek trzeba sobie zasluzyc

Gość dark_women
cielna krowo- ciemna wielka dziure to ty masz w glowie..a nie przepraszam tam masz macice, wiec ciemna dziure masz miedzy nogami wielkosci wulkanow kostaryki:D

Gość na a a
gon sie łachmyto!!!!!przegrancu!!!