Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups;((((((((((((((((((((

Zeschnięty biały nalot na wargach sromowych...

Polecane posty

Gość ups;((((((((((((((((((((

Pytanie bardzo intymne. Więc proszę o wyrozumiałość:( Ostatnio moje okolice intymne uległy zmianie. A chodzi mi przede wszystkim o wargi sromowe. Są ostatnio większe, czerwone, podczas stosunku piecze mnie..., są bardziej wrażliwe na dotyk. Z pochwy wydobywa się duzo białego śluzu. Ostatnio moje wargi były nim zaschnięte. Nie wiem co się dzieję. W srode ide do gonekologa, ale nie moge wytrzymac wiec wole teraz troche dowiedzieć sie od was. Moze ktos z was mial taki problem. Po konsultacji ginekologicznej na pewno sei tutaj odezwe.

Gość pewnie masz.........
grzybice dopoki nie pojdziesz do gina to kup w aptece masc clotrimatizolum bez recepty do tej pory kosztowal 3 zl ( teraz nie wiem ) i smaruj swedzace okolice kilka razy dziennie.

Gość niepowylamywany
w Niemczech ten sam srodek czyli masc nazywa sie fungizid

Gość Annnnnniaaaaa
Też tak miałam ale szybko samo wróciło do normy. Teraz wydobywa mi się znów taki biały gęsty śluz ale poza tym nic się nie dzieje. A co do higieny nie mam z tym problemu. Czego tak sie dzieje ?

Gość ups:((((((((((((((((((
dodam jeszcze ze niedawno leczylam stan zapalny ale do konca go nie wyleczylam

Gość lady bronka
pewnie grzybica, na swędzenie clotrimazolum maść + lactovaginal na noc na uzupełnienie prawidłowej flory bakteryjnej w pochwie. poproś lekarza o wymaz, zebys wiedziała co leczyc i czym.

Gość a który to
popieram -grzybica.

tak na przyszłosć nie kierujcie się tylko wydzieliną z pochwy,a głównie innymi objawami typu swędzenie,pieczenia,nieprzyjemny zapach,ja keidys mialam lekarza który za wszelka cenę chciał mi wyleczyć "grzybicę" której nie miałam,po zmianie lekarza okazało sie,że w niektórych fazach cyku po prostu mam wiecje wydzieliny i tyle :)