Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymalkaa

kupilam chlopakowi krem, chcialam dobrze a teraz mi glupio

Polecane posty

Gość dyrdymalkaa

witam, kupilam chlopakowi krem z loreal przeciw pierwszym zmarszczkom. na opakowaniu nie bylo napisane dla jakiego wieku jest to odpowiedni krem, chlopak ma 28 a w internecie przeczytalam ze ten krem jest dopiero po 35 roku zycia. boje sie ze mu zaszkodzi, moze lepiej zeby go nie uzywal?

Ale popełniłaś mały nietakt, chyba nie chciałabyś dostać od niego kremu na zmarszczki

Gość dyrdymalkaa
ja bylam z nim w sklepie, bo to czesc prezentu dla niego, chcial jakis krem a ja pomyslalam ze ten bedzie dobry, a on sie zgodzil. kobiety powinny uzywac kremow przeciwzmarszczkowych po 25 roku zycia, myslalam ze z mezczyznami jest tak samo, tym bardziej ze pisalo przeciw pierszym zmarszczkom a nie jakas straszna kuracja przeciwzmarszczkowa, a tak jak pisalam informacji na ten temat nie bylo na opakowaniu ale byla na ich stronie internetowej.

ja mojemu kupiłam przeciwzmarszczkowy dla jego wieku to sie tak obraził ze odezwac sie nie chciał ze niby ja go o zmarszczki posądzam

Gość zadne studia nie sa zle
skoro sie zgodzil... tylko ze osobiscie uwazam, ze zle wybralas marke :(

Gość dyrdymalkaa
wiecie, moj nie uzywa zadnych kremow i robia mu sie juz lekkie zmarszczki kolo oczu (myslalam ze to te pierwsze ale to jeszcze nie ten czas hehe), dlatego ledwo co go przekonalam do kremu, a tu taka lipa. moglam wziac zwykly nawilzajacy i mogli dac info na opakowaniu ze to 35+ nie wiem, moze nie dam mu tego kremu, bo jeszcze przyspieszy proces powstawania innych zmarszczek

Już przed 25 rokiem życia ? To jak ja mam 22 to też powinnam ? Nie mam brzydkiej cery używam nivea na dzień nawilżający i do tego tonik z tej samej serii . Kiedyś chodziłam czasem na solarium i nakładałam sobie fluid. To może mieć wpływ na moja cere ? Powinnam już teraz używać takiego kremu na zmarszczki ?

biorac pod uwage jakosc produktow firmy loreal to masz racje, penie przyspieszy :( jak masz paragon a krem jest w folii, to idz do sklepu popros o mozliwosc wymiany na inny

Lubie siebie- zmieniłabym całkowicie pielęgnację. Krem nivea ma podobny skład jak krem do stóp. Jeżeli chodzi o krem p/zmarszczkowy w wieku 22 lat to jak najbardziej. Pamiętaj,że lepiej zapobiegać niż leczyć.

Gość dyrdymalkaa
mam paragon, ale ten krem nie mial zadnej folii, byl tylko w kartoniku, a poza tym byl kupiony w promocji 3 w cenie 2 w rossmannie wiec pewnie nie mozna wymienic. a tak na przyszlosc jakie kremy dla mezczyzn przed 30 polecacie?

Najlepiej jak będziesz stosowała preparaty złuszczające na noc, filtry rano, nawilżała i odżywiała skórę. To przyniesie najlepsze efekty p/zmarszczkowe.

Gość begiebe
a ja mam 21 lat i uzywam tylko nivea soft. co mi polecacie?? zmarszczki robia mi delikatne kolo oczu i na czole mala bruzdka...

Gość dyrdymalkaa
skore ma w dobrym stanie, tylko kolo oczu zaczynaja robic mu sie zmarszczki, a ze na tym kremie bylo napisane przeciw pierwszym zmarszczkom i gdzies tam dalej ze splyca istniejace to myslalam ze bedzie dobry, bo wlasnie jak przeciw to zrozumialam ze ma im zapobiegac.

Z tego co wiem, to po 20stce są tylko kremy nawilżające i matujące, przeciwzmarszczkowych jeszcze nie widziałam

Kolorowe kredki - to co proponujesz dla mnie ? Jaką firmę ? Mam raczej sucha cere podatna na słońce bez wyprysków . Ja się nie orientuje w temacie kremów na zmarszczki bo nie sądziłam nawet nie przypuszczałam że w tym wieku powinnam już się tym kremowac . I nie sądziłam że używam złych preparatów. Masakra

Gość dyrdymalkaa
begiebe ja mam 22 lata i mi robia sie zmarszczki mimiczne kolo ust, mam to po mamie ona ma juz calkiem spore wglebienia, ale mysle ze w naszym wieku najwazniejsze jest dobre nawilzenie. przyznam ze mam z tym problem, ciezko znalzc mi dobry krem, teraz chce kupic ten http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39009&next=1 moze bedzie dobry i dla ciebie :)

To tak jak napisałam stosuj na noc krem z kwasem, na dzień filtry plus nawilżanie (Iwostin, SVR, Bioderma, Avene...) Jest tego cała masa :)

oliwa z oliwek jest dobra

Nie ma kremów p/zmarszczkowych konkretnie dla 20latek. Jeżeli ktoś zauważy u siebie problem w tym wieku spokojnie może używać kremu 25+ Powinniśmy o tym pamiętać,że często wiek skóry nie zgadza się z naszą metryką ;)

lano-krem = kopalnia silikonow