Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymalkaa

kupilam chlopakowi krem, chcialam dobrze a teraz mi glupio

Polecane posty

Gość zadne studia nie sa zle
a masy jakies inne objawz yaburyen hormonanzch typu: owlosienie nie tam gdzie trzeba, wypadajace z glowy wlosy, pocenie sie nadmierne, przetluszczanie wlosow?

Gość dyrdymalkaa
aha napisalam o tych tabletkach antykoncepcyjnych a zapomnilam dodac ze przez okres ich uzywania raczej nie mialam problemow z wypryskami.

@ mam problemos patrz a u mnie tez zel dziala calkiem dobrze... na naczynka fitomed ma tez koncentrat liposomowy, mozna sobie go dodac do bazy kremu albo np mozna wymieszac z jakims hydrolatem i spryskiwac twarz co do korundu to niestety ta wiedza jest dostepna w internecie, wszedzie, jak ktos bedzie chcial i tak do niej dotrze. nie polecam laikowi robienia tego samemu, jesli brak mu dozy rozsadku, bo mozna sobie buzie poharatac, ale jesli ktos jest delikatny i ma pewna wiedze, to czemu nie? taka prosta mikrodermabrazja z korundem i np jakims mleczkiem jest o wiele tansza niz w gabinecie. przy odrobinie rozsadku krzywdy sobie sie nie zrobi

Gość dyrdymalkaa
kolorowe kredki dostalam od ciebie wiadomosc ale cos mi gadu nie dziala, zalozylam nowe konto i wiadomosc nie chce sie wyslac :P

Gość Weronika Marczułajtis81
zadne studia- najpierw uporządkuj wiedze z później się wypowiadaj,bo zaprzeproszeniem pieprzysz. Mówię to ja KOSMETYCZKA

Gość dyrdymalkaa
widze ze ty tez zalozylas konto, nie mialas zadnych problemow z wyslaniem wiadomosci?

"Weronika Marczułajtis81 zadne studia- najpierw uporządkuj wiedze z później się wypowiadaj,bo zaprzeproszeniem pieprzysz. Mówię to ja KOSMETYCZKA" napisz mi w ktorym miejscu pieprze glupoty

Gość asikolek
Ja gdybym użyła nivea to na drugi dzień miałabym pryszcz na pryszczu chyba-wole nie próbować. Moj krem a mam 35lat przypomina emulsję ale nie tłustą raczej wodnistą,kiedy ją nałoże na twarz umytą naszą przechlorowaną wodą to moja skóra czuje się tak jak spragnione podniebienie po wypiciu dużej ilości czegoś co najbardziej do picia lubi. I to mi wystarcza by zachowac młodość już od 12lat. Preparatu tego używają kosmetolodzy więc nie jest to jakiś rynkowy bubel marketowo-drogeryjny.

Gość dyrdymalkaa
juz mi dziala :)

asikolek mam identyczne odczucia co do nivei :) pewnie przez parafine bo ona zapycha

@ Weronika Marczułajtis81 no czekam, napisz mi w ktorym miejscu pieprze, jak jestem z czyms w bledzie to mnie z niego wyprowadz :O

Gość Weronika Marczułajtis81
w każdym twoim zdaniu jest bład

wytlusc mi to i skoryguj w takim razie, w ktorym miejscu sie myle?

albo lepiej nie, bo wiekszosc kosmetyczek, z ktorymi do tej pory sie spotkalam, mialy wiedze o chemii kosmetycznej na poziomie 0, jedyne co potrafily to wycisnac pryszcze i zaproponowac najdrozszy, nic nie warty krem, jaki mialy w swoim saloniku w sprzedazy 🖐️ kredki jest tu chlubnym wyjatkiem, ale ona mowi ze nie jest kosmetyczka

Gość asikolek
Pewnie tak-to prosty tani krem Nie wiem jakie zabiegi bym sobie wykonała gdybym miała dużo pieniędzy-pewnie coś bym wymyśliła ale pamiętam rozmowe dwóch przyjaciółek-kosmetyczki z pewną urzędniczką Ta druga mi do pierwszej:-czemu mi nie zaproponujesz jakiegos zabiegu,znamy się tyle lat a ty robisz mi tylko henne Ta pierwsza odpowiada:bo cię kocham i jesteś dla mnie jak siostra.

Gość uhvdsv
Moj maz ma 36, zadnych kremow nie uzywa, a wyglada gora na 30 lat. Wiec to bardziej uwarunkowane genetycznie, a kremy sa zazwyczaj gowno warte.