Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLYCHAC STRZALY!!

dlaczego jest tyle ofert pracy dla OSOB ZE STOPNIEM NIEPELNOSPRAWNOSCI??

Polecane posty

Gość SLYCHAC STRZALY!!

wiem,ze przez to dostaja firmy dotacje, no ale ile mozna?????? wkurza mnie to, dyskryminacja zdrowych..

Gość rrrrrrrrrrrrrrrbt
spryciarze:O

Gość yhtjterj
taaa w moim miescie niepelnosprawny moze zostac sprzataczka parkingowym pakowaczem

Gość yhtjterj
ciekawe czy jakbys byl na wozku to krzyczalys o dyskryminacji zdrowego czlowieka ktory moze podjac kazda mozliwa prace!!!!jesli tylko chce niepelnosprawni sa ograniczeni w tym wyborze zle ci ?? wyjedz!

Gość SLYCHAC STRZALY!!
nie zazdroszzcze im ale wkurwia mnie ze teraz to oni maja lepiej, i wcale nie sa tacy ograNICZENI w wyborze , zwlaszcza jesli te niepelnosprawnosc dostali "tylko" na cukrzyce czy okulary -5

Gość SLYCHAC STRZALY!!
ja widze BARDZO DUZO OFERT do pracy BIUROWEJ dla niepelnosprawnych, nie widzialam jeszcze oferty na sprzataczke dla osoby ze stopniem niepeln..

Gość dgfdegdrgy
jest bardzo duzo ofert do rpacy biurowej neistety. Jak szukam pracy biurowej to wszedzie DLA OSOB NIEPELNOSPRAWNYCH

Gość własnie dla sprzataczek
ochroniarzy jest najwiecej ofert z grupa inwalidzka :D Smieszne, nie? :D

Gość df dgb dfg gf
Ja widzialam oferty dla osob ze stopniem niepelnosprawnosci jako - telemarketer - pakowacz (to standard) poza tym - grafik - pracownik biurowy - konsultant telefoniczny - sprzedawca a przerazaja mnie, gdy niepelnosprawny ma byc: - parkingowym - ochroniarzem - sprzataczka

Gość yhtjterj
to zalezy od miasta ja mieszkam w miescie 80tysiecznym i u mnie oferty pracy tylko wlasnie na sprzataczke, parkingowego,pakowacza, magazyniera itp rzadko sie trafia praca biurowa w sumie chyba widzialam z raz skad tyle wiem ?? ano mam znaczny stopien niepelnosprawnosci ale nie na okularki -5 czy cukrzyce:o

Gość SLYCHAC STRZALY!!
To troche wkurza, ze inni nie maja szans, dyskryminacja...... Nie zazdroszze im kalectwa, ale wkurwia mnie ta polityka pracodawcow.

Gość yhtjterj
acha jeszcze ochroniarz -ale to raczej dla sprawnego dziadka chodzacego, z grupą

Gość grgfesargrea
w krakowie co druga oferta chce niepelnosprawnych albo pisza ze mile widziane osoby z niepeln. co oznacza ze inne marnuja w oogle swoj czas aplikując

Gość yhtjterj
daj spokoj juz dosc mamy przejebane a wam jeszcze zle ze mozemy pracowac:o lepiej zeby niepelnosprawni dostali 600 zl renty do przezycia, oplacenia rachunkow, jedzenia, domu, nie mowie o rodzinie bo to juz luksus widze dla zdrowych przeznaczony:o

Gość yhtjterj
szkoda ze nie mieszkam w krakowie:o bo u mnie takich cudow nie ma

Gość wiwwrfe
znam dziewczyne co miala rozszczepiona warge po urodzeniu i dostala za to 1 stopienm, teraz wyglada normalnie i nie ma problemow zdr. a ssa na okolo ze systemu - laptopa i inne sprzety dostala z jakiegos programu dla niepeln.studentow, prace tez przez stopien, stypendium dla niepeln z uczelni, z PFERON, z kads tam.... na wszystko bierze faktury by potem wyludzac kase z PFERON i oburzona,ze dostala 1000 a nie 1500.... krew mnie zalewa,nienawidze suki

Gość yhtjterj
no dobrze ale nie wszyscy niepelnosprawni to wyludzacze:( ja mam sm i z trudem chodze ale chce pracowac, jestem po studiach