Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

byłem wczoraj na zmierzchu tym nowym i...

Polecane posty

i o japierdole 🖐️ miałęm z dziewczyna isc na list do m ale nie było juz biletów Oo dziwne, na polski film w danym dniu w wielkim multikinie all wykupione:D nie chcialo sie nam czekac na jakis inny film a zmierzch byl akurat za 15 min. ludzie. pierwsze pół godziny to była taka nuda że pierwszy lepszy odcinek klanu wywołuje wiekszy dreszczyk emocji. patrzenie na wciąż ta sama minę beli i parkinsona bołało w oczy i głowe bardzo. uszy też ucierpiały bo przez 90% filmu leciała muzyczka którą zwykle słyszy się w finałowych scenach komedii romantycznych jak on biegnie na lotnisku do niej i w ostatniej chwili wyznaje miłośc a ona rzuca mu sie w ramiona... kurwa takiej kaszany nie widziałem. po pierwszych 30 minutach stwierdziłem że jak bella nie pokaże za chwile cycków to wychodze. cycka pokazała, marny co prawda był taki jakis mały i w ogóle no ale pokazałą wiec zostałem do końca. miałem nadzieję na chociaż jakies super efekty specjalne , coś nowego...i tu się zawiodłem bo lepsze widziałem w sławnej scenie śmierci hanki mostowiak nie idzcie na ten żal aha jeszcze bilet normalny 30 zł no kurwa z jakiej paki! 50 zł za dwa bilety. POJEBAŁO ICH I TO GRUBO. popkorn 10 zł (rozumiem ze robiony z jakiejś super drogiej kukurydzy), cola tez dyche. dostalem do zestawu promocyjny kupon ze w poniedzialki bilet za 12 zł. no mysle jakis plus ale pozniej czytam ze wazny z paragonem ktorego oczywiscie nie wzialem ja jebie a ta babka od popkornu i coli nic o tym nie wspomniala nawet nie wiem czy mi paragon dała. co za chujnia. i reklamy dokładnie z zegarkiem w reku 37 minut!!!! dawno sie tak nie wkurwilem. a sala nabita i jakieś chujowe miejsca zostaly nie ide wiecej do kina. co prawda mialem z dziewczyna troche smiechu na tym filmie bo niektore sceny byly tak zenujace ze az smieszne...ale ogólnie 70zł za film klasy D poprzedzony wkurwiającymi reklamami. TAKIEGO WŁA MULTIKINO WIECEJ MNIE W CHUJA NIE ZORBICIE[CZESC] od teraz chodze tylko do malych kin. z jedna sala.

Gość xzvfdt
ehehe rozbawiles mnie kolego w ten ponury poniedzialkowy dzien, dziekówka ci za to;)

Gość karkóweczka 000
Zapraszam cie chłopcze na kawe i seks, pisz na brudnyanalnypiotr@wp.pl

ale po co żeście na to w ogóle poszli??? Przecież ten film to chała dla gimnazjalistek i wie o tym każdy, poza rzeczonymi siksami. Kurna, żeby nic innego w kinie nie grali to bym na to biletu nie kupił. Masz więc co chciałeś :classic_cool:. A z reklamami i cenami to naprawdę przeginają. Swego czasu czytałem bardzo ciekawą wypowiedź jednego z managerów multipleksu. Otóż zarabiają oni taką kasę na reklamach przed filmem, że wyświetlając filmy ZA DARMO nadal by do interesu nie dokładali. A zarabiają jeszcze dodatkowo miliony kruzeiros na popcornach, coli etc (tam marża w wysokości 200% uznawana jest za marną). No, ale skoro jest popyt to oferują to czego klienci oczekują.

Gość ooppos
dobra, dobra, lepiej powiedz, czy zaliczyłeś panienkę

Też byłam wczoraj w multikinie i płaciłam za bilet normalnie 20zł plus na wejściu dostałam garść kinder bueno :P Wcześniej do Heliosa zawsze chodziłam, ale brak miejsc :O I muszę przyznać, że porównując to tu właśnie reklamy trwały chwilkę

Ciekawe co by powedziala dziewczyna autora, jakby przeczytala, ze zydzi 10zl na popcorn i cole, ubolewa nad tym nawet na forum......wspolczuje jej; ]

Gość jaki move taki groove
a czego sie spodziewales po tych molochach. Trzeba bylo isc do jakiegos malego lokalnego kina, na pewno bys trafil na jakis fajny niezalezny film, albo chociazby powtorke jakiegos hitu filmowego sprzed lat . No i na sale moglbys wniesc za pazucha oranzade Vivat z biedronki :classic_cool:

Gość madre miaa
co jak co ale jackoba to bym schrupala !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madre miaa
ladnu moze i nie jest ale ma to COS ...

ja wiedzialem o co chodzi tak jak idac na noweo hareego poterra wiem o czym bedzie i jak. ale chodzi o to ze widziałem 1 i 2 zmierzchu na kompie a i tak poziom żenady i chały w 3 mnie zaskoczył. :/ zjebali ta czesc totalnie. pomijam ze to rozmansildo dla nastolatek z elementami fantazy i taki jest target tego filmu ale zjebali go totalnie! w tym rzecz ze w opini fanów całej sagi zmierz ten film to dno ta najnowsza częśc. zamiast rozwinąc wątek tej woulturii czy jak im tam to przez pol godziny bella z tym typem graja w szachy na jakies wyspie ... nie żydze na popkorn:D dziewczyna mi powiedziala zebym nie kupowal popkornu ani coli bo szkoda kasy ale ja lubie wpierdalac popkorn głosno mlaskając i chrupiąć i popijać jeszcze głośniej siorpiąc cole...ale nastepnym razem kupie i popkorn i cole w biedronce, macie racje... w konie nie powinno byc zadnych reklam bo placą ludzie za bilet duzo kasy. zaniedlugo zaczna przerywac seans na reklamy:D

a co do dywanu, niedawno byli w odwiedzinach rodzice dziewczyny z ktorą mieszkam no i było ogolne sprzatanie i przychodze do domu a dywan zdięty:/ bezczelnie pod moją nieobecność. i go schowala gdzies i niechce powiedziec gdzie. dala słowo że nie wyrzucila...

Gość libidozero
lo jezuuuu.. ogladalam w tv 1wsza czy tam 2ga czesc i myslalam sobie. o matko ale nuda.. porzygac sie mozna. w kinie to bym chyba ohujala!

Gość myshellina
coś ściemniasz majkel, słyszałam podobną bajeczkę jakieś 1.5 roku temu :classic_cool:

Gość kamik 1996
brawo pobiłeś rekord skąpstwa Sosssssssa :o 🖐️