Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madre miaa

nie moge dobrac zadnego pudru POMOZECIE??

Polecane posty

Gość madre miaa

mam b. jasna cere a na dadatek z czerwonymi policzkami sucha w strefie T czasami tez i na policzkach .. szukam ladnych paru lat fluidu lekko kryjacego nie tworzacego maski i nici z moich poszukiwan poleccie mi cos plissssssssssssssssssss

Gość madre miaa
up .up

Gość madre miaa
nikt sie nie wypowie ??

Gość sssssss2121
Ja ostatnio zrezygnowałam z płynnych. Mi też trudno dobrać kolor, bo mam bardzo jasną cerę. Jak mam coś do ukrycia, to używam korektora. Ale ja nie mam wielkich problemów z cerą, jedynie czerwony nos. Używam sypkich do wyrównania koloru (Clinique, Redness Solutions [szkoda kasy, używam bo mam] i mineralnego, transparentnego). Jak mi się Clinique skończy to sobie poszukam, czegoś co też wyrównuje kolor i zakrywa zaczerwienienia (pewnie spróbuje jakiegoś z biochemii, albo kupię zielony z Inglota).

Gość mxXKNMXKJ cbch
ale masz problem z pudrem czy z podkładem?????????????bo to zasadnicza róznica????????

jak dla mnie najlepsze podklady ma bobbi brown, szczegolnie polecam ten http://www.bobbibrown.co.uk/product/5141/7637/Makeup/Face/Foundation/Skin-Foundation-SPF-15/Award-Winner/index.tmpl bobbi ma niesamowity wybor jesli chodzi o odcienie, poniewaz tak naprawde nasza skora ma wiecej tonu zoltego niz rozowego co mozna zauwazyc w tanszych podkladach. powiekszosci wychodzi sie zarozowiona cera. kosmetyki bobbi nie naleza do najtanszych,ale uwazam,ze naprawde warto zainwestowac cos co ma kontakt z nasza skora.

Gość madre miaa
ale masz problem z pudrem czy z podkładem?????????????bo to zasadnicza róznica???????? nie lubie duzo nakaladac na buzie lubie cos bardziej naturalne pudrow sypkich nie uzywam bo mam sucha skore pytam o podklady w plynie

Gość madre miaa
korektor mam z lo real studio secret jest super choodzi mi o podklad jakis zeby wyrownac koloryt cery bo mam nie zabardzo ladna

Gość madre miaa
dzieki poczytam sobie moze natrafie na cos fajnego

Gość madre miaa
problem z tym ze nie wszystkie moge kupic tutaj gdzie mieszkam obecie wiec :( szukam i szukam i nic nie wiedze ciekawego i dostepnego

Gość mxXKNMXKJ cbch
na allegro kupisz prawie każdy

Gość madre miaa
nigdy tam niczego nie kupowala nie wiem jak tam jest z wysylkami za granice wiecej pewnie wydam za przesylke niz ten puder wart taka prawda

Gość madre miaa
chyba ten MAC Face and Body Foundation bedzie w sam raz

wiekszosc podkladow maca jest bardzo ciezka i kryjaca, nie spotkalam sie jeszcze z lekkim podkladam, no i odcienie tez wpadaja w roz albo pomarancz.

Gość madre miaa
nie to jak tak to odpada .. no nic szukam dalej moze max factor xperience??? jak myslicie

Gość madre miaa
a te z bobbi brown gdzie mozna dostac ???

ostatnio szukalam podkladu troche tanszego,ale tez chcialam zeby byl on dobry i znalazlam revlon photo ready, gama odcieni srednia,ale dla jasnej karnacji nie powinno byc problemu. nie daje efektu maski, trzyma sie wiekszosc dnia, nie zmienia koloru, no musze przyznac,ze jestem bardzo zadowolona.ma lekkie drobinki odbijajace swiatlo,ale nie sa widoczne golym okiem. przed podkladem nakladam baze i jest ok. a bobbi to chyba albo przez internet alebo gdzies w jakiejs galerii.

Ja od dłuższego czasu używam REVLON Colorstay do cery mieszanej i tłustej. Sprawdza się doskonale, nic się nie błyszczy.

Gość madre miaa
wczoraj przelacial prawie wszystkie skplepy w moim osiedlu kosmetyczne i NIC nie znalazlam ... testowalam chyba z 40 pudrow i zaden mi przypadl do gustu :(

Kosmetyki marki APC Cosmetics zadowolą każdą kobietę. Są trwałe, eleganckie i przy okazji nie drogie. Mają ogromny wybór podkładów, pudrów i sypkich cieni do powiek. Moja twarz dzięki tym kosmetykom nabrała wyrazistości i blasku. Do nabycia są w drogeriach a także w sklepie internetowym.