Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluniaaa...:)

Prawo jazdy B

Polecane posty

Witam. Ostatni egzamin (trzeci) miałam w grudniu 2009r. Chce teraz ponownie podejść do egzaminu. co muszę zrobić?

Gość Zainteresowana24
isc do instruktora i wykupic 5h jazd dodatkowych, wystawi ci papierek z ktorym idziesz sie umowic na egzamin.

Ale po dwóch latach od ostatniego egzaminu to nie przepada? Bo mino wszystko to dużo czasu mineło.

Po trzech niezdanych egzaminach wykupujesz dodtkowe godziny. Kurs, który robiłaś ważny jest przez 10 lat. Nie wiem jak z lekarzem

A czy musze te dodatkowe godziny wykupować u tego egzaminatora u którego rozbiłam kurs czy moge pójść do innej szkoły?

Gość to nie ploty
niewiem, moze zadzwon do instruktora i zapytaj. Bedziesz miala info z pierwszej reki.

Gość to nie ploty
mozesz isc do innej szkoly.

A ile mniej więcej kosztuje 1h?

Gość wfrwefew
możesz iść gdzie chcesz, dostaniesz papierek i tyle godzina około 30 zł

Gość to nie ploty
roznie, u mnie biora 40-50zl. slaskie

Gość an-ka87
nie zawsze 1 godz jady kosztuje 30 zl :) u instruktora w krórym jezdziłaś, pewnie bedziesz miec taniej, ja u swojego miałam ;) a jak przyszedł ktoś całkiem mu obcy to oczwyiście cena szła do góry :P powodzenia życze na egzaminie!:)

Gość ja86sia
obojętnie jaki instruktor, kupujesz godziny, przepadły Ci tylko testy, więc musisz zdać egzamin także z nich, po takim terminie warto żebyś więcej godzin wykupiła (ja miałam 2 lata przerwy, wykupiłam 10h i od razu zdałam), z papierkiem od instruktora normalnie zapisujesz się na egzamin, oni Twoje dokumenty ciągle przetrzymują :)

Gość ja86sia
cena zależy od miasta, u mnie było ok 50zł, przy zakupie 10h płaciło się 40zł/h

ale cos tu nie gra . czy te papiery dalej leża w twoim ośrodku wojewódzkim. bo coś mi się obiło o uszy że są one odsyłane do komunikacji podlegającego miejsca zamieszkania.niewiem napewno by wiedział jakis instruktor jazdy.

Gość acaiberry
musisz iść do urz. miasta, gminy czy gdzie tam mieszkasz, do wydz. komunikacji i złożyć wniosek o przesłanie dokumentów do WORDu gdzie chcesz zdawać. dopiero potem możesz zapisać się na egz

Gość ja86sia
nella22 tak, faktycznie odsyłają, trzeba podanie do nich napisać, żeby przesłali ponownie do WORDu :) bodajże rok leżą w WORDzie a potem faktycznie trzeba w swoim mieście się o nie starać :)

tak wlasnie mi powiedzieli w ośrodku, nie byłam pewna , dlatego nie chcialam nikogo wprowadzać w błąd.ja tez przerwałam kurs, ostatni egzamin miałam ok, trzy lata temu, i nie moge się zdecydowac dożeby znów spubowąc , bo sie bardzoooooo boję porażek. mialam 6 podejść i sie załamałam.

Gość ja86sia
Nella22 byłam w podobnej sytuacji i wiesz co mi pomogło? zapisałam się na egzamin po 2 latach, nikomu nic nie mówiąc, zadzwoniłam dopiero jak zdałam :) było 100 razy lżej bez tego obciążenia psychicznego, że ludzie na mnie liczą, trzymają kciuki i że będę musiała się przyznać do kolejnej porażki... postanowiłam, że jeśli nie zdam to nic nikomu nie powiem :) dzięki temu nie stresowałam się AŻ tak i zdałam :)