Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosieńka z okienka

>>>Zagnieżdzanie się zarodka

Polecane posty

Gość Gosieńka z okienka

Około 15-17.11 miałam owulację. W tym czasie współżyłam. Podczas owulacji miałam ból jajników i śluz owulacyjny. Dziś boli mnie brzuch jak na okres. Jajniki nie bolą, boli mnie dół brzucha. Czy zagnieżdzanie się zarodka w jakikolwiek sposób jest odczuwalne? Wg kalendarza owulacyjnego przypada to na dziś i jutro. Pozdrawiam!

Gość żabardzo szukasz objawów
Dziwne że akurat tak jak ci kalkulator pokazał ty dostałaś bóli.To tak nie działa.Wmawiasz sobie od co.Mnie tak co miesiąc boli ciebie też tylko wcześniej nie zwróciłaś na to uwagi bo po co??A teraz wczówasz się we wszystko

Ogolnie to nie mam pojecia ale ja pamietam ze tego dnia odczuwalam dziwne oslabienie ciala i przed oczami mi sie mienilo chwilami, jakbym miala zemdlec. Jestem pewna, ze wtedy wlasnie "zachodzilam" w ciaze.

Gość Gosieńka z okienka
żabardzo szukasz objawów, z tą różnicą, że najpierw pojawił się ból, potem domysły i szukanie przyczyn. Staram sie o dziecko 3 cykl i w poprzednich cyklach nie czułam nic, tylko ból na dzień przed okresem i to zdecydowanie inny niz ten. Cykle mam regularne, powinnam dostac dopiero za tydzień.

Gość uyuyuy
jest to prawdopodobne

Gość gdgdsa
podnoszę, jakie to mogą być objawy? ból jajników czy ból samego brzucha? ukłucia? czy zawsze występuje plamienie implantacyjne podczas zapłodnienia?

Gość Boli Cię brzuch
bo okres dostaniesz...