Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana_Ana

Prezent gwiazdkowy

Polecane posty

Gość Zakłopotana_Ana

Powoli zaczęłam już rozglądać się za prezentami gwiazdkowymi. Jak co roku największy problem mam z moją 15letnią bratanicą. Wiktoria jest rozpieszczona i trudno jej dogodzić jeśli chodzi o prezenty. W tym roku poprosiła mnie o torbę na laptop. Znalazłam kilka, ale najbardziej podobają mi sie te dwie: http://www.mobilefashion.pl/torba-na-laptopa/33-torba-retro-biaa-11-14-4029276047010.html http://www.mobilefashion.pl/torba-na-laptopa/10-Torba-retro-czerwona-do-17-4029276045153.html Powiedzcie proszę która byście wybrali? I czy myślicie czy dziewczynce w jej wieku ?

Gość Pinsetka5
Moim zdaniem to fajny prezent dla 15latki, ładne te torby, młodzieżowe i modne. Mi bardziej podoba się ta czerwona, ale to już kwestia gustu, obie są fajne. Myślę, ze jej się spodoba :)

Gość kwestia gustu
no szczerze to żadna mi sie nie podoba...

Gość zestresowana...
torba nr 2 strasznie droga, ale widac stac cie skoro bierzesz pod uwage. Mimo to poogladalabym jeszcze inne.

Gość Kiz_am8
Mi tez podoba się bardziej ta czerwona :) :) W ogóle fajne te torby, chociaż cena faktycznie mogłaby być ciut niższa. pierwszy raz słyszę o tej marce, ale już mi się kilka podoba

Gość Zakłopotana_Ana
Dziękuję wszystkim za opinie i pomoc :) Nadal szukam, może znajdę coś ciekawszego chociaż ta czerwona też wdaje mi się najlepsza. A wybrałam akurat ę markę bo koleżanka ma od nich torbę i wiem, że są dobrze wykonane do kwestia gustu ten komplecik tez fajny :)

Gość Hunter 2-1
A może zanim będziesz zastanawiała się na kolorem tej torby dowiedź się jaki model laptopa ma bratanica? Nie wszystkie torby są uniwersalne...