Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentos the fresh ....

Czy druga faza cyklu po owulacji moze trwac trzy tygodnie i dluzej ?

Polecane posty

Bo do tej pory myslalam ,ze tylko Pierwsza faza jest zmienna , a po owulacji stala np do 14 dni ?

Gość nie, nie może
2 faza jest stała i jeśli owulacja odbyła się, to na pewno @ przyjdzie za mniej więcej 12-16 dni, bo tyle prawidłowo trwa druga faza cyklu jeśli druga faza trwa krócej niż 10 dni jest nieprawidłowa

no wlasnie tez tak myslalam . Mam nieregularne cykle , a teraz wychodziloby ,ze owulacje miala 21 dni temu :-0

Gość nie, nie może
w takim razie na pewno owulacji nie było wtedy;)

no to moje gratulacje zrób test dla potwierdzenia :) faza po owulacji trwa zawsze stałą ilość dni średnio 14 :)

to moja pierwsza miesiaczka po porodzie , @ dzisiaj , a objawy owul. juz 3 tyg temu . Widocznie owulacja byla tydzien pozniej . Dziwne to u mnie .:-0 Ale kolezanka zaszla dzien po @ , wiec chyba wszystko jest mozliwe

Gość nie, nie może
po pierwszym porodzie ja też zaobserwowałam u ciebie coś bardzo dziwnego czego nie było nigdy wcześniej, a mianowicie dni płodne ze śluzem totalnie płodnym trwały aż 9 dni:O nigdy wcześniej czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam, bo u mnie śluz zawsze dojrzewa książkowo 6 dni musisz pamiętać, że objawy owulacji nigdy nie daja pewności, że owulacja odbyła się, tylko monitoring cyklu

u mnie wlasnie bardzo podobnie , a czas kiedy teoretycznie powinien byc bezplodny , wychodzi na to ,ze byl jaknajbardziej plodny . Ale ja zawsze mialam problemy , tyle ,ze z pierwsza ,zadluga faza.