Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam serio!

Urodziny córki Ile razy wyprawiać???

Polecane posty

Gość Pytam serio!

Mamy rodzinę i licznych przyjaciół z dziećmi problem w tym że dwie osoby sie nie znoszą-oczywiście baby! Chrzestna mojego dziecka nie znosi mojej przyjacółki i wice wersa, znały się jescze zanim ja męża poznałam,z kolei mąż mojej przyjaciółki jest starym dobrym kumplem mojego męża, co też jest zbiegiem okoliczności, że się tak wszyscy dobraliśmy w mieście wielkości połowy warszawy. I teraz tak fajnie byłoby zrobić imprezkę i zaprosić wszystkich ale kużwa przez te baby nie da rady.

Gość Pytam serio!
Ktoś miał kiedyś podobny problem?

Gość room service
ty chyba jestes nienormalna..zapros, poinformuj,ze impreza jest tego i tego i tyle...trzeba byc nielada oszolomem, zeby swoje animozje stawiac wyzej niz urodziny dziecka,do ktorego jest sie zaproszonym na urodziny tępe, głupie baby i tyle:O

rób jedną imreze i się nie rzejmuj. a jak kilka osób ci się jeszcze okłuci to bedziesz dla każdego osobna imreze robiła. osadż je tylko z daleka od siebie, żeby rzyadkiem jedna drugiej o sól nie musiała rosić. może będą otrafiły się zachować.

ja wyprawiałam 2 razy , ale ze wzgledu na to że bym tylu ludzi nie pomiesciała na raz a poza tym komu by się chciało latać i usługiwac 30 osobom . Ale w twoim przypadku , jezeli masz warunki żeby zaprosić wszystkich to ja nie widze problemu , przecież nie musza te kobiety siedzieć obok siebie i rozmawiać . U nas na weselu byli wójkowie skłuceni od kilunastu lat , rozsadziliśmy ich przy innych stołach , a w rezultacie i tak potem siedzieli przy jednym , nie gdali ze sobą i co najwazniejsze nie awanturowali .

Dokładnie...TY sie bedziesz przejmowac tym, ze ktos kogos nie lubi? Zapraszasz a ich psim obowiązkiem jest sie zachować jak człowiek i nie robic przykrosci Tobie i dziecku.

Gość Miękka i twarda zarazem
Żartujesz tak?! Rób jedne urodziny Kto chce to przyjdzie a kto nie to podziękuj.Małej to pewnie różnicy nie zrobi bo to jej święto nie twoje

Gość Pytam serio!
Nie żartuje-one się nie nawidzą i pewnie obraziłyby sie gdybym ich razem zaprosiła-szkoda bo męska część byłaby bardzo zadowolona ze swojego towarzystwa ! kuźwa szkoda-ja sie przejmuje serio!

Gość Pytam serio!
Masakra-tak sobie myśle że ja też kiedyś miałam wroga w koleżance z klasy z którą wytargałyśmy sie nie raz za kudły ale teraz chętnie bym sie z nią spotkała żeby się pośmiać z teg jakie głupie byłyśmy,ale widocznie nie każdy ma takie podejscie jak ja.

Dla mnie to nienormalne jest jeśli one się obrażą jesli zaprosisz obie. wujostwo moejgo męża mnie nienawidzi i co? To znaczy, że ktos ma robic dwie imprezy zebysmy na siebie nie wpadli? Poprostu nie gadam z tymi ludzmi.

Gość Pytam serio!
To jeszcze jedno mam pytanie bo ja zawsze robie urodziny w domu u siebie w domu u rodziców i w jakimś parku rozrywki dla dzieci czyli wychodzą trzy imprezy dla dorosłych dla rodziny i dla dzieci Wy też tak cudujecie?

Każdy miał i pewnie ma jakiegoś wroga,ale skoro jest impreza dziecka to chowa się dumę w kieszeń.Albo się nie przychodzi albo siada się w dwóch oddalonych kątach i nie zwraca na siebie uwagi.Dla mnie to nie jest powód żeby robić następne urodziny.Ta która jest mądrzejsza i dojrzalsza przyjdzie na pewno.

My jak robiliśmy imprezę to mieliśmy taki przypadek.Mój teściu nienawidził się ze swoim ojcem.Kilka lat ze sobą nie gadali-Zaprosiłam obydwu i przyszli.Po imprezie się poprzepraszali i odwiedzają się na wzajem.

ja robie w bawialni dla dzieci i w domu dla rodziny - czyli tak czy siak x 2. W tamtym roku 2-gie urodziny robiliśmy jedne większe dla rodziny i dzieci z rodziny , potem dla przyjaciół razem z urodzinami meża . Roczek robiłam tak napawde 3 razy , bo raz w ciągu dnia dla dzieci moich koleżanek , potem dla rodziny , i w końcu trzeci raz łączone z urodzinami męża dla przyjaciół . Trochę tortów sie u nas przewala w styczniu :)

jak masz warunki to ja bym zrobila jedna impreze i nie cudowala. dokladnie tak jak napisaly osoby wyzej, jak sie inni z kims pokloca to bedziesz robila 3-4 razy urodziny zeby sie nikt przypadkiem nie spotkal. normalnie zapraszasz na urodziny a jak sie potem obraza ze zaprosilas obydwie to nawet lepiej, w przyszlym roku nie bedziesz miala zmartwienia ile razy wyprawiac corki urodziny :P a tak serio to jak sie beda rzucac to powiedz ze nie musza rozmawic z ta druga ale Ty nie bedziesz robila urodzin 10 razy bo sa dorosle i 2 godziny w tym samym pokoju co ta druga moga spedzic, rozmawiac ze soba nie musza.