Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Co to znaczy?

Polecane posty

Gość nic się nie płaci. tylko
nie mam dzieci nie mam dziewczyn. dla jasnosci.

Gość nic się nie płaci. tylko
przeciez mozna sobie zbudować prawda? spłacic kredyt w te 8 lat, przy niezłych zarobkach + paru fuchach. Zresztą looooser też ma dom. Zdarza mi się zaglądac na tematy o prawiczkach bo mam taki sam talent do związków jak oni.

Gość no z tym pradem to koles
pojechal komp chodzi 24/7 i w zyciu nie zaplacilem wiecej niz 250 zl za dwa miesiace

Gość obrussurbo
jesli dom to dochodzi fundusz remontowy, dużo wyższy niż w bloku i ogrzewanie, znowu wychodzi na to samo- nie ma czynszu ale jest remontowanie domu i ogrzewanie go samodzielnie.

Gość ale o czym my w ogole piszemy
luzer straci dom niedlugo po smierci rodziacow , w dzisiejszych czasach wynajem domu jest nieopłacalny 🖐️

Gość obrussurbo
Prąd 50 zł/mies. to realna kwota, bo to koszt generowany przez Loooosera, a nie przez jego dziadka, nie dzielimy na cztery, tylko rozkladamy kwote na to ile kosztuje staruszkow Looooser.

Gość obrussurbo
piszemy, dlaczego w domu Loooosera biednie jedzą. bo muszą zarobić na starego darmozjada.

Gość a ja mam wrazenie ze starzy
luzera sie od niego odcieli , jest bo jest ale nie daja mu ani grosza poza dziadkiem. Jakby im zalezalo to nawet na taczkach by go dowiezli do jakiejs pracy

Gość czy wiecie czy wiecie
Looooser nie wynajmie domu, bo nikomu nie oplaca sie wynajmowac chaty, kazdy woli nieklopotliwe i tansze mieszkanie. Po drugie - i tak to wlasciciel a nie najemcy musi dbac o remonty i takie tam sprawy, wymiane instalacji itp. Trzeba tez placic za ubezpieczenie domu. Po trzecie - gdzie on bedzie mieszkal jak ten dom wynajmie? Bedzie placil za mieszkanie?

Gość obrussurbo
nic mnie nie obchodzi jak on w przyszłości rozwiąże problem posiadania domu- zasada jest taka, że lepiej mieć niż nie mieć. Dom można sprzedać, kupić dwa mieszkania, jedno wynając, lub kupic jedno wieksze, wynająć pokoje dwóm, trzem studentkom, i podgladać je w kąpieli ;)

Gość ytrtyty.
czy wiecie czy wiecie-> akurat te agumenty byly debilowie przedstawiane setki razy i niestety jak grochem o sciane, kutas swoje wie i tyle i jeszcze jedno, zaden normalny rodzic nie mialby za dziecko takiego kretyna wnisek? jego starzy sa kretynami, zrobili kretyna i wychowali go wg swojej kretynskiej ideologii

Gość a jak dom ma hipoteke to sobie
bedzie mogl sprzedawac , ta zasada lepiej miec niz nie miec w przypadku domu jest do dupy , bo w ostatecznosci dom moze wiecej przysporzyc klopotow niz korzysci 🖐️

Gość obrussurbo
Nie obchodzi mnie przyszłosc jakiegos goscia z forum, moja przyszłosc mnie obchodzi, a z nim, co będzie to będzie, nie podniecam sie tym.

Gość ytrtyty.
luzer nic nie sprzeda bo nawet nie bedzie wiedzial jak to zrobic on zna tylko jedna trase-totek->dom

Gość obrussurbo
Z tego co wiem, ten gość chodził na studia, więc jak go konieczność przyciśnie to pewnie sie będzie umiał zakręcić ze sprzedażą. Robi tyle ile musi, na razie nie musi nic- to nie robi.

Gość ytrtyty.
tekst urywa jakas menda :D on ten dom przegra w karty hazardzista pieprzony :D

Gość kocham fiku miku
kocham fiku miku a ona jest na topach looosera

Gość czy wiecie czy wiecie
Na studia to "chodzą" tacy debile że aż dziw, że ziemia takich nosi. Wywalili go nawet z marketingu. A żeby sprzedać dom to trzeba mieć do niego tytuł własności, co nawet po śmierci starych nie będzie tak z automatu. Za wpis w księdze wieczystej też trzeba parę patyków zapłacić.

Gość prawda...
Looser powiedz dlaczego przebywasz na tym forum, mimo że prawie każdy pisze o Tobie, to co pisze?

Gość co za prymityw
spytaj sie ojca co mysli o kimś takim jak ty i czy jest dumny z syna :O🖐️

Gość looooserku
loser nie kazdy ma aspiracje fo bycia tam monotematycznym jak ty :D:D:D:D:D:D:D