Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobineczkaqq

ile kup powinno robić 2 mis niemowle?

Polecane posty

Gość drobineczkaqq

ile jest normą, i jak powinny wyglądac kupki zdrowego dziecka

Gość akurat wczoraj szukałam czegoś
nie ma jakiejś normy - dużo zależy od karmienia - czy dziecko jest na piersi czy na mm

Gość drobineczkaqq
jest tylko na piersi. martwie sie bo robi raz na 2, 3 dni. kupka jest luzna. tzn jakby biegunka.

Gość mama111
Na piersi -1 kupka nawet na 5-7 dni.Na mm codziennie .

Gość mama111
Mleko z piersi świetnie się wchłania.Kupa ma być luźna,żółta.Po mm jest papkowata.

Gość akurat wczoraj szukałam czegoś
jeśli się nie męczy to nei masz powodu do niepokoju, tak jak napisała koleżanka wyżej, na piersi bywa bardzo różnie, moz ebyć kilka kup dziennie albo właśnie jedna na tydzień

w tym okresie kupka ma kolor musztardowy :) a konsystencja to taka gęsta musztarda, coś takiego.

ja karmiłam i karmię mm, ale jeśli karmisz piersią to tych kupek jest więcej i są rzadsze z tego co wiem. zawsze możesz zapytać lekarza pediatrę, jeśli masz wątpliwości.

Gość mama111
Powtarzam -kupek przy karmieniu cycem jest mniej niż przy karmieniu mm.Więcej może być u noworodka,potem z czasem ta ilość się zmniejsza,bo przewód pok.jest sprawniejszy=lepiej przyswaja.Zaczniesz wprowadzać nowe produkty to docenisz stan dzisiejszy.Będą kupki "marchewkowe","jagodowe","brokułowe":D,i to w każdej pieluszce:D

Gość Mama karmiąca MM
mama111 jesteś w błędzie. Przy karmieniu piersią kupek jest kilka na dobę nawet 12. Przy mleku modyfikowanycm 1 na dobę, a czasem rzadziej co 2-3 dni.

Gość mama111
Przy karmieniu noworodka.Dziecko 2 miesięczne może robić bardzo rzadko kupkę .Zapytaj lekarza.

Gość rasalgul
Sausage Party (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 Kiełbasa wyrusza w podróż, aby dowiedzieć się prawdy o swoim pochodzeniu. Animowana komedia. Historia Franka, parówki, która odkrywa prawdę o sobie - o tym, kim jest i jaka jest jej rola. Po upadku z koszyka na zakupy, tytułowa parówka wraz z innymi przyjaciółmi z supermarketu odbywa wielką podróż przez sklep, podróż, która pozwala im odkryć prawdę o sobie. Za pomysł i scenariusz odpowiedzialny jest Seth Rogen, możemy więc spodziewać się kontrowersyjnego humoru i znakomitych tekstów.