Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdg2354

dni płodne

Polecane posty

Gość mdg2354

Witam. Mam do was pytanko. Po urodzeniu 1 dziecka zaczełam stosowac tabletki antykoncepcyjne po 2 latach stosowania odstawiłam je bo chcemy z mężem miec 2 dziecko i tu zaczyna się mój problem. Mam bardzo nie regularne miesiączki. Nieraz 43 dni musze czekać na okres a teraz nawet 56 dni i dalej nic. Już myslałam ze jestem w upragnionej ciąży a test ciążowy wyszedł negatywny. Czy są jakies tabletki które wspomagają zajscie w ciąże. prosze o radę

jak dawno odstawiłaś tabelki? Najlepiej idź do kalendarza, wyreguluje Ci cykl... generalnie kilka miesięcy po odstawieniu pigułek cykl się reguluje...

Gość mdg2354
tabletki odstawiłam rok temu. I dalej mam nieregularne miesiaczki myslałam ze wszystko wróci do normy tak jak przed pierwsza ciąza

Gość mdg2354
Przez te nieregularne krwawienia nie moge obliczyc sobie sama dni płodnych

oczywiscie ze wszystkie te objawy mam. ból jest taki że biorę tabletki przeciw bólowe a okresu jak nie było tak nie ma =( .

Jak masz nieregularne cykle to przydadzą Ci się testy owulacyjne. Chociaż jak masz takie nieregularne miesiączki bardziej opłacałoby Ci się kupić mikroskop owu. Taniej Ci wyjdzie bo jest wielokrotnego użytku. Ja miałam Afrodytę.

Gość olinek 82
Najtańsze jest mierzenie temperatury przy okazji mozna sie dowiedziec sporo o swoim organizmie i wykryc problem

A ile może kosztować taki test owulacyjny. Miesiączki zawsze miałam regularne ( przed braniem tabletek anty też). tylko po odstawieniu mam nie regularne. Czy mój cykl sam wróci do normy czy powinnam iść z tym do lekarza