Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Warszawa

PROSZĘ O POMOC! CZY JESTEM W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość kinia222
Te durne małolaty roba sobie z ciebie jaja i mają ubaw że cię dręczą, mam swoje lata i znam się trochę na tym, niemożliwe jest zapłodnienie w twoim przypadku...

Gość Paulina Warszawa
dziękuję Ci bardzo!

kinia222 1) niekontrolowany wytrysk może być zawsze 2) moja koleżanka zaszła w ciążę podobnie 3) moja siostra zaszła w ciążę w czasie okresu. Może bezpłodna jesteś?

Gość proponuję najpierw
kinia ty sobie jaj nie rob! ewidentnie doszlo do zaplodnienia. na tabletke jest za pozno, nad wyprawka zacznij sie zastanawiac

Gość kinia222
aż mnie ściska jak to czytam, dziewczyno nie martw się i najlepiej wyjdz juz z tego tematu bo szkoda twoich nerwów...

Gość proponuję najpierw
mnie tam ściska jak 21latka beztrosko puszcza sie po dyskotekach i nie wie skad sie dzieci biora :)

Gość Paulina Warszawa
Kinia222 masz może jakiś kontakt do Ciebie?

Gość po co panika
Przestańcie pisac bzdury...nie mogła zajść w ciąże jeśli wytrysk wystąpił dopiero po dłuższej chwili !!!! Nie zamartwiaj się , wiem co mówię !!!! Jeśłi bardzo sie boisz kup test wykrywający wczesną ciążę zrób i po strachu. Ten wykrywa już 6-diową ciążę . http://www.e-zikoapteka.pl/product/details/antykoncepcja-i-erotyka/testy-ciazowe/test-ciazowy-pre-test-plytkowy-1szt.html

Gość fuj fuj fuj fuj
Dalej to jest na scianie? Mam nadzieje ze sprzatniete. O fuuj! :PPP

Gość karolina112233
po pierwsze wcale nie musial ci przebic blony zebys zaszla w ciaze, w blonie jest otwor przez ktory miliony plemnikow przenika bez problemu. po drugie nie musial sie w ciebie spuscic, podczas seksu wydziela sie preejakulat w ktorym sa bardzo zywe i ruchliwe plemniki, wiec tak jak najbardziej mozesz byc w ciazy. Preejakulat, płyn ejakulacyjny (niepopr. przedwytrysk; z łac. pre przed + ejakulat) wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Wyniki badań klinicznych przeprowadzonych na dużych grupach mężczyzn wskazują, że preejakulat zawiera znaczne ilości żywych i ruchliwych plemników.

Gość jhhgjfg
nie ktorzy to debile nawet jesli sperma jest na palcu to moze dojsc do zaplodnienia wiec w tej sytuacji co opisala głupia autorka tym bardziej moglo dojsc

Gość JakToWkoncuJest
No to jak już jest temat o ciąży to też mam pytanko..skonczyl mi sie okres i miałam tylko troche takiego brązowawego sluzu i kochałam sie z chłopakiem i skonczyl w srodku potem poszłam do łazienki i zobaczyłam że znowu pojawiła sie krew(na drugi dzień już był koniec okresu)jest możliwe zajście w ciąże?Bo już cieżko sie połapać jedni piszą że w tym czasie są dni niepłodne a inni że płodne..jak to wkoncu jest??

Gość JakToWkoncuJest
Odpowie mi ktoś??

Gość ygygygygy
Lo moj Boze, glupszego topiku juz dawno nie czytalam.